Doğuma Hazırlık En popüler kız ve erkek isimleri belli oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Vay canına :) Yusuf popüler olmuş. yeniliğe doğan erkek bebeklerdeki ayaz rüzgar bulut kuzey güney pusula gibi isimler o kadar fazla ki artık, şaşırdım Yusuf'a bende bebeğime Yusuf ismini koyacağım inşallah.

En çok tercih edilen adlar hep diZilerdeki karakterlerin adları

Tam birbirlerine goreler benimkiler 19 aylik canim tmam nisani yapalim bi gormemiz lazim sizde benmkileri gorin tabi
siz rahatlıkla ayrım edersiniz çift yumurta benimkiler birbirinden şekerler tabi görelim tozunlarımızı pevlivan gibi iki koçturlar allah bağışlasın benimkilerde prenses.

Hayret duru listeye girememiş şaşırdım... Benimde düşündüğüm erkek ismi listeden değil. Öyle nadir bulunan falan değil ama en azından popüler isimlerden de değil... Anlamlı olması da önemli. Allah nasip ederse tabi ileride

bazı anneler de anlamı güzelmiş diye söylenmesi çok zor ve ağır isimler veriyorlar bende onu anlamıyorum.Buğlem var mesela insanın dili dönmüyor
Bizim yan komşunun çocuğunun adı Elif Buğlem. Ama elif deniliyor. Ne oldu ? Buğlem havaya gitti. Size katılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…