- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
Söyleseydin de bizde öğrenseydik oğluşunun adını merak ettim şimdi korkma teyzesi benim oğlum 6 aylık oldu çalmayız adınızı bak ben söleyim şimdiden bizimki Ertuğrul..
Bize de söyle ama
Nedir ismi merak ettim:)
armin :)ayy merak ettim vallahi
Waoowwarmin :)
Ay aldigim en guzel tepkiWaoowwdeğişik ve hoşş . Güzelmiş canım güle güle büyür inşallah
Hahha olur canim gorelim kizlarini benimkilere cok talip var ona gorebenimde ikiz kızlarım var görücü gelmek istersen değerlendireleim şekerim beşik kertiği olsunlar
allah bağışlasın canımarmin :)
benimkilerin talibide cokkk yol olur :) sen büyüttün mü cnm benimkiler 10 aylık şimdilik nişan yapalım :))))Hahha olur canim gorelim kizlarini benimkilere cok talip var ona gore
Tam birbirlerine goreler benimkiler 19 aylik canim tmam nisani yapalim bi gormemiz lazim sizde benmkileri gorin tabibenimkilerin talibide cokkk yol olur :) sen büyüttün mü cnm benimkiler 10 aylık şimdilik nişan yapalım :))))
siz rahatlıkla ayrım edersiniz çift yumurta benimkiler birbirinden şekerler tabi görelim tozunlarımızı pevlivan gibi iki koçturlar allah bağışlasın benimkilerde prenses.Tam birbirlerine goreler benimkiler 19 aylik canim tmam nisani yapalim bi gormemiz lazim sizde benmkileri gorin tabi
Bizim yan komşunun çocuğunun adı Elif Buğlem. Ama elif deniliyor. Ne oldu ? Buğlem havaya gitti. Size katılıyorum..bazı anneler de anlamı güzelmiş diye söylenmesi çok zor ve ağır isimler veriyorlar bende onu anlamıyorum.Buğlem var mesela insanın dili dönmüyor