Doğuma Hazırlık En popüler kız ve erkek isimleri belli oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende farkli ve anlamli iki isim koydum ogluma

Ben de oğluma
yusuf, Eymen, Affan, Ebubekir. Bunlardan birini vermeyi çok ama çok istedim eşim komşunun kızının(7) okulda sevdiği varmış Furkan vermesini istedi eşim de Furkan verdi

Ben furkan Affan diyorum.

Benim ismim cok nadir bulunan bir isim.
Benden dunyada 1 tane daha yok (soy isimle beraber)
Okul hayatimda falan hep iki kez tekrarlamak zorunda kaldim ismimi. Bazilari da farkli isimlerle seslendi bana.
O yuzden kizim da, oglum da cok bilindik isimlere sahip simdi, hatta kizimin ismi listeye girmis :))

Adın ne ki meraklardayımmm

oley benim melegimin ismi listenin bir numarası olmuş kızım 2015 temmuz doğumlu hayalimdeki gibi zeynep koydum adını çok şükür

Benim ikizlerimin adi alptug alptugra cok yakin isimler karistiriliyo soymeyemiyrz diye elestiri gelsede biz cok begeniyoruz

En sevdiğim iki isim.
Saçma sapan, anlamı olmayan zamane isimlerinden bin kat güzeller.

benim kızlarımın adı Ada ikizinin adı Cavidan oglumda Zeki :) dünyanın en güzel isimleri benimkiler çünkü onlar beim bitanem.

Benim ikizlerimin adi alptug alptugra cok yakin isimler karistiriliyo soymeyemiyrz diye elestiri gelsede biz cok begeniyoruz
benimde ikiz kızlarım var görücü gelmek istersen değerlendireleim şekerim beşik kertiği olsunlar

bazı anneler de anlamı güzelmiş diye söylenmesi çok zor ve ağır isimler veriyorlar bende onu anlamıyorum.Buğlem var mesela insanın dili dönmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…