En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

didi reklamından nefret ediyorum oyuncu bayan çok yapmacık ya da bana öyle geliyo çünkü lays reklamındaki kadın gibi konuşmaya çalışıp ilgi ekmeye çalışıyo bence o kadın yerine lays reklamında oynayan kadın çıkmış olsa daha doğal olurdu

cips reklamlarına deli oluyorum,kızım izleyince cips diye ağlıyor malesef vermek isteesemde arada mecbur veriyorum

elmayı ısırınca lavaboya kanlı kanlı tüküren ve diş hassasiyetini anlatmaya çalışan reklam..
her seferinde ığğğ dedirtiyor yani...

gerçekten çok doğru çamaşır suyunu tuz ruhuyla karıştırıp içsen o macunun o tadını veremez herhalde nasıl iğrenç bir şey anlatamam şu yeni çıkan a.i.d pastil reklamına hayran kaldım reklam yazarının buram buram zeka kokan barış mançoyu mezarında ters döndürtebilecek reklamına bayıldım :120:

haha evet ya çok ince bi zeka ürünü o reklam

1. CocaCola'nın her Ramazan'da birden bire herkesten daha Müslüman kesildiği tüm reklamları.
  2. Kafamın içine içine Bellonalanmaakkkk lazımmm diye bağıran reklam
  3. Hatırlarsınız belki "Alinin karnı acıktıııııııııııı" diye bağıran biri vardı, git doyur be kadın!..
  4. Ha bir de eti cin kek reklamları vardı! Ardı ardına sorardı cin misin? kek misin? cin kek cin kek cin kek cin kek cin kek cin kek cin kek... arızaya geçirirdi beni..
  5. Ekranda bi anda halay çeken şalgam suyu belirirdi.. Allah bildiği gibi yapsın sizi emi..

Top 5'im böyle de bir en var ki oda 118 80 80 808080808 .... Hay o seksen kadar taş düşsün başına..

didi reklamlarındaki buram buram yapmacıklık kokan kadın
hülya avsarın odeabank reklamındaki sımarık konusması
komedyen cakması adamın mondi reklamlarında oynadıgı reklam
1+1 evlerin 200 bin lira oldugu ,sanki cok ucuzmus gibi sürekli reklam veren agaoğlu gibi ins. sirketlerinin reklamı
ve tabiki en son bal reklamları....

son gözdem sütaş süzme peynir reklami...'süzme peynir yok dimi anne nerede nerede' nasıl sinirim bozulmuyor

en başta 118 li tüm reklamlar.. didi reklamı.. ve vivident 45 dk. reklamı > toplulukla tv izlerken birden çıkınca insan nereye dönüceni şaşırıo ped reklamları içinde aynı şeyi söleyebilirim.. babamla yada kayınpederimle tv izlerken zor oluo..

biscolata reklamlarındaki adamların müstehcenliği first reklamlarındaki 45 dk öpüşme tüneline girme reklamı(nasıl bir lunaparksa artık)bir sakız bir bisküvi insanda nasıl bir cinsel çağrışım yapar akıllara ziyan

her duyduğumda beni intihara sürükleyen bi sos tonuyla anneee anneeeeeeeeee
bu bitti biraz daha gönder die bağıran saralle reklamı!!!

her duyduğumda beni intihara sürükleyen bi sos tonuyla anneee anneeeeeeeeee
bu bitti biraz daha gönder die bağıran saralle reklamı!!!

bir hamile şişe şişe sarelle yesinde şeker yükleme testinde şekeri tavan yapsın hamileliği boyunca sıkı diyet yapmak zorunda kalsın diye yapılmış bir reklam birde ay çok sarelle yemiş bu bebek çok hareketli maşallah diyen bir jinekolog tıp tarihinde yoktur herhalde doktorlu reklamı bu aralar çok göremiyorum ama

bu aralar kesinlikle eti tutku reklamlarıo nasıl reklamdır ya insanın yiyeceği varsa da bu reklam yüzünden vazgeçer.

bütün eti tutku reklamları çok çok saçma hangi süper zekanın ürünü acaba

sneakers reklami orda ki yesil yuzlu palyaco cok korkunc ve hic sempatik degil kisaca igrenc

Tutku reklamlarından nefret ediyorum. Hele o kafalarını robot gibi sallamaya çalışıp becerememeleri beni delirtiyor. Reklamlardan o kadar nefret ediyorum ki artık tutku yemiyorum yiyenleri de protesto ediyorum

Bir tane tuvalet kağıdı reklamı. Markasını unuttum. Kadın düğüne gider gibi gidiyor. Elbise,araba falan. Sanki tuvalete değil de düğüne gidiyoruz.

Tutkunun aşık atışması şeklinde reklamı çok kötü.

Snickersin jokerli reklamı.

Bingo reklamı var ya şu iki kadın program sunuyormuş gibi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…