EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY GELİP BENİ Mİ BULDU ŞİMDİ??!!

Tamamda insan ister istemez sevdiğine biri yanlış yapınca tavır alır veya tavır almasada çok yanaşmaz samimi olmak istemez.
Hiçde kötü bişey dememişsin seninkinin kafa gidik biraz galiba, salla gitsin keyfi bilir babası eder eder böylelerinin kafasına sen bişey dersin kıymete biner :KK51:

Ay hiç ya.Hayır yarin bigün evlenirken düğün hazırlıkları sırasında kızdığım kırıldığım bozulduğum bişeyi ne kadar zarafet dolu bile dile getirirsem getiriyim gebertcek beni heralde.Ben burdan bunu çıkardım yani.Bilemiyorum.

Siz uzerinize duseni yapmissiniz.gerektigi yerde susmussunuz.biraz alttan alin erkek arkadasinizin ruh hali iyi diil her seyi yanlis anlamaya musait az daha idare edin

Bir benzerini yaşadım sanırım ama söz konusu biz de kız kardeşiydi. Yanlarında ben varken yaptığı bir hataya tanık oldum, nişanlım epey kızdı, haklısın tamam ama konuyu kapat artık, bir daha dikkat eder falan diye susturdum hatta.. O olaydan yaklaşık 4 -5 gün sonra normal şeylerden konuşurken konusu açıldı, ben de kardeşin haksızdı senin dediğin gibi bilerek yaptı dedim.. Ay bunu bekliyormuş sanki, yok ne alakası varmış kardeşi yapmazmış öyle şey falan filan.. E ben delirdim haliyle, çünkü kulaktan dolma konuşmadım ben orada varken yaşanan birşeydi. Ağzıma geleni saydım. Ben de yanınızdaydım, daha düne kadar kızıyordun ben söyleyince mi koruyacağın tuttu falan filan. Sonra hak verdi özür diledi ama ne fayda ben göreceğimi gördüm zaten :) Tamam ben de aileme laf söylettirmem, kimse söylettirmez ama ortada bariz bir şey varken, bize dert yanıyorken bizim söylediklerimiz de batmamalı..

Babası annesinin gönlünü yumuşatmaya başara bilseydi oğlunada iyi örnek olurdu ,sanırım anlata bildim
Ay hiç ya.Hayır yarin bigün evlenirken düğün hazırlıkları sırasında kızdığım kırıldığım bozulduğum bişeyi ne kadar zarafet dolu bile dile getirirsem getiriyim gebertcek beni heralde.Ben burdan bunu çıkardım yani.Bilemiyorum.

Bir benzerini yaşadım sanırım ama söz konusu biz de kız kardeşiydi. Yanlarında ben varken yaptığı bir hataya tanık oldum, nişanlım epey kızdı, haklısın tamam ama konuyu kapat artık, bir daha dikkat eder falan diye susturdum hatta.. O olaydan yaklaşık 4 -5 gün sonra normal şeylerden konuşurken konusu açıldı, ben de kardeşin haksızdı senin dediğin gibi bilerek yaptı dedim.. Ay bunu bekliyormuş sanki, yok ne alakası varmış kardeşi yapmazmış öyle şey falan filan.. E ben delirdim haliyle, çünkü kulaktan dolma konuşmadım ben orada varken yaşanan birşeydi. Ağzıma geleni saydım. Ben de yanınızdaydım, daha düne kadar kızıyordun ben söyleyince mi koruyacağın tuttu falan filan. Sonra hak verdi özür diledi ama ne fayda ben göreceğimi gördüm zaten :) Tamam ben de aileme laf söylettirmem, kimse söylettirmez ama ortada bariz bir şey varken, bize dert yanıyorken bizim söylediklerimiz de batmamalı..

Ohooo işimiz var bunlarla valla.Bide salak salak kavgamızdan beri yazdıklarımı bile okumadı yani telefona dahi bakmıyomuş.Gerzek gerzek tripler.Gerçekten kendi kaybeder hiç uğraşamicam zaten bu telefona bakmamaları uzadıkça sinirimde katlandı.Beyinsizlik tek kelimeyle.Allah akıl versin.

Duygularınızı ne kadar akıcı anlatmışsınız, tebrik ederim. Öte yandan sevgilinize de aslında çok güzel ifade etmenize rağmen tepkisi son derece kaba olmuş. Ben bu adamın size olan davranışını hiç sevmedim.

Siz uzerinize duseni yapmissiniz.gerektigi yerde susmussunuz.biraz alttan alin erkek arkadasinizin ruh hali iyi diil her seyi yanlis anlamaya musait az daha idare edin

Ama ruh halinin iyi olmaması için şuan bir sebep yokki.Hayatı boyunca anneyle babasının arası kötüymüş.Bi ara boşanmışlar ayrı kalmışlar 2-3 yıl sonra barışmışlar.Barıştıktan sonra anne 2-3 sene durdu yine gitti.E gidelide 1 sene oldu belkide 1 seneyi geçti.Yani her zaman böyle olan bir durum bu, süreç değilki idare edeyim.Şaştım kaldım.

Ohooo işimiz var bunlarla valla.Bide salak salak kavgamızdan beri yazdıklarımı bile okumadı yani telefona dahi bakmıyomuş.Gerzek gerzek tripler.Gerçekten kendi kaybeder hiç uğraşamicam zaten bu telefona bakmamaları uzadıkça sinirimde katlandı.Beyinsizlik tek kelimeyle.Allah akıl versin.
Siz en iyisini yapmışsınız, boşverin. Yaptığının yanlış olduğunu anlayınca arayacaktır zaten. Eminim şuan kendini haklı görüyordur..

Ama ruh halinin iyi olmaması için şuan bir sebep yokki.Hayatı boyunca anneyle babasının arası kötüymüş.Bi ara boşanmışlar ayrı kalmışlar 2-3 yıl sonra barışmışlar.Barıştıktan sonra anne 2-3 sene durdu yine gitti.E gidelide 1 sene oldu belkide 1 seneyi geçti.Yani her zaman böyle olan bir durum bu, süreç değilki idare edeyim.Şaştım kaldım.
Hmm anladim.o zaman genel olarak ruh hali kötü ve kötü olmaya devam edecek böyle biseylede bi ömür gecmezo_Oo_O

Erkek arkadaşınız huzursuz bir evde büyümüş , bununda sana karşı çıkışlarında etkisi vardır, güvensizlik gibi

Erkek arkadaşınız huzursuz bir evde büyümüş , bununda sana karşı çıkışlarında etkisi vardır, güvensizlik gibi

Olabilir.Annesi, babasının kardeşleri yada diğer akrabalar hakkında hep ileri geri konuşurdu. Sevmediğini filan söyler burun kıvırır onu yaptılar bunu yaptılar derdi. Hiç memnuniyet cümlesi duymadım eşinin ailesi hakkındaki konuşmalarında.Oda hep bunları duyduğu için annesi gibi olmamdan korkmuş olabilir.Gerçi bu benim için geçerli bi sebep değil çünkü yaşı 23 ve sanırım kullanması için bir beyni var.Annesi ile hiçbir ortak noktam olmadığını anlaması için beynini çalıştırması yeterli. Aksi halde annesine duyduğu kızgınlıklar ve kırgınlıkların cefasını ben çekmeyi düşünmüyorum.

Canim benim daha cok gencsin.Hani bu adamdan kurtulup kendine guvenini kazanacaktin?Sevgiliyken bunlari soyleyen evliyken neler yapar.Hic mi aileni dusunmuyorsun?Onlar senden cok uzulecek.Her serde bir hayir vardir.Firsat gecmis eline.Def et gitsin...

nasıl yani diye sormuş ya sana iste bu kötü kırıcı tavrın yüzünden bana düşmez demissiniz hâlbuki o bunu anlamamis ve sana büyük haksızlık yapmış zaten hayat böyle yani oda.senin ailen hakkında bi şey söylese o hakli olsa bile sende kızardın özellikle evlenince daha çok oluyor bun durum

Su mutsuz günüm de beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün :KK70:
O sahneyi kafam da canlandirdim cok komik ya :KK70:
dimi ben de sesli guldum valla " yine mi hamileliiiiiiik imdaaaat ambulaaaans "diye bagirarak pijamamla disari atiyodum kendimi kiiiii o esnada degil dedin...asil allah seni guldursun:KK73::KK73::KK73:

Hayır değilimmmmm :))))))) O GİZMO idi.Ben Gözde :))) Güldürdün beni Allah canını almasın :)
arap sacina dondurdum konuyu dimi:110:ozur dilerim ama artik biri adim G ile basliyo dese direk aklima gizmo geliyo ve akabinde de acaba hamile miyim sorusu? simdi kizicak insanlar ama biri yorum yazmisti o konuya " gizmo sen karnini acip gosterseler yine inanmazsin diye " ben de surekli aklima o yorum geldikce guluyorum deli gibi:KK47::KK47::KK47:

Erkekler genelde ince düşünceliliği anlamıyorlar kendileri katıksız kalas olduğu için ve farkındaysanız, yine bana laf düşmez mantığıyla cevap verdiğiniz "ne biliyim ne diyim ki" mesajınıza karşılık ondan gelen "konuşmak istemiyosan söyle" mesajı gibi. Yani ince düşüncenizi anlayamamış, kendince farklı ve fesat yorumlamış bana kalırsa. Hatta bana kalırsa tüm konuşmayı farklı yorumlamış, çünkü sizin dediklerinizde art niyet namına hiç birşey yok. Belki de aile içi huzursuzluktan dolayı, öküzün altında buzağı aramış olabilir : ) Tabiiki benim bu düşüncem erkek arkadaşınızı haklı çıkarmaz, sonuna kadar haklı olan sizsiniz.

Canim benim daha cok gencsin.Hani bu adamdan kurtulup kendine guvenini kazanacaktin?Sevgiliyken bunlari soyleyen evliyken neler yapar.Hic mi aileni dusunmuyorsun?Onlar senden cok uzulecek.Her serde bir hayir vardir.Firsat gecmis eline.Def et gitsin...

Canım bizim çok büyük sorunlar yaşayıp delirdiği o dönemlerde gerçekten bana çok çektirmişti bunlarıda paylaşmıştım zaten anladığım kadarıyla konuya hakimsin.Fakat o dönemlerde gerçekten tiksinmiştim ve okul bittikten sonra ayrıldım zaten.Uzun bir sürede ayrı kaldık fakat hiç bir şekilde vazgeçmedi.O ayrılık sürecinde bir gün dahi telefonumun sustuğunu bilmem. En sonundada evimin önüne gelip kapılarda yatmaya başlayınca doğru düzgün konuşup anlaşarak ayrılmaya karar verdim çünkü katiyyen sebepler bile sıralamadan bitiriceğimi söylemiştim tam olarakta öyle yapmıştım.Sonuç olarak yanına indim konuştuk nelerden muzdarip olduğumu ve bıktığımı beni çok daha güzel bi hayatın beklediğinden çünkü ondan daha iyisine layık olduğuma bütün kalbimle inandığımdan filan bahsederek içimdeki herşeyi canı yanar mı yanmaz mı diye düşünmeden söyledim.Çünkü özellikle okulun son döneminde bitsede gitsek diye nasıl gün saydığımı hala hatırlıyorum. Bunlara rağmen kendisi yine uzun bir süre vazgeçmeyerek kesinlikle düzeleceğini ve bunun için doktora gidiceğini filan söyledi.Arkadaşlarımda kendisini tanırdı ve normal zamanlarda nasıl biri olduğunu bildiğinden, yani o psikolojisinin bozulmadığı dönemlerden öncesini bildiğinden sürekli beni onun çok iyi biri olduğuna ikna etmek için uğraştılar.Sonuç olarak bir şans daha vermeye karar verdim bir kaç ay sonra. Nitekim söylediği gibide yaptı. Hem doktora gitti hem çok düzeldi.Burnumdan getirmeleri arkadaşlarıma kadar karışmaları ne söylediğime ne yaptığıma kadar karışmaları kendini paşazade zannetmeleri tamamen bitti. O zamandan bu zamana bu anlamda hiç kırıldığımı ve kızdığımı hatırlamıyorum.Zaten kendiside bana o dönemlerde evdeki aşırı gerginlik dönemlerinden çok etkilenip çatıcak yer aradığını ve böylece ilişkimizi mahfettiğinin farkına vardığını ve bir ömrü benimle geçirmek istediği için artık o hatalarınhiç birini yapmicağını söyledi. Ve söylediğim gibi gerçekten yapmadıda.Milyon tane şeyi o ayrılıktan sonra aştığımızı fark ettim.O dönemler gerçekten kendisinden ne kadar tiksindiğimi çok net hatırlıyorum.Ve o dönemleri ne unuttum ne de unutturdum.Fakat aştığımız o rezil durumları bir daha hiç yaşamadık.Haddini bildirdiğime inanıyorum açıkcası hala.Gerçi bu anlatttığımda yadsınacak bi sorun değil fakat geçmişle kıyaslarken bal börek kalıcağıda bir gerçek. Ağza alınmicak laflar ettiden kastım geçmişte yaptıklarının yanından bile geçmez fakat benim için zaten ''kaba sözler'' in anlamı çok değişti.Çok minimalleşti.Ama geçmişle hiç alakasının kalmamış olması benim bugün beni kızdıran hatalarını görmezden gelip şükrediceğim anlamına gelmez.Herkes yerini bilmek zorunda.Ayrıca onun bu yaptığı beni itham etmek. Çünkü kabalaşmadımda terbiyesizleşmedimde.Ve zatenn katiyyen aramayı düşünmüyorum ÇÜNKÜ bundan sonra asla yapmicağım bişey varsa oda yaptıklarını görmezden gelerek ona cesaret vermemek. Çünkü ben zaten hiç birşeyi unutmadım.Şayet çok kanına dokunduysa gerçekten yolu açık olsun.Dik durmayı ben geçmişten öğrendim.Canımı yakacağını sanıyorsa zaten çok yanılır :)

Şimdi aşk bitti mi ayrıldın mı

Bilemiyorum şuan.Sadece şayet o beni arayıp suçunu kabullenip özür dilemezse yani hatasını anlamazda söylediklerinin arkasında durursa, katiyyen ben aramayı düşünmüyorum.Şayet böyle bitecekse biter, peşinden gelen birini bulamayacağı aşikar.

arap sacina dondurdum konuyu dimi:110:ozur dilerim ama artik biri adim G ile basliyo dese direk aklima gizmo geliyo ve akabinde de acaba hamile miyim sorusu? simdi kizicak insanlar ama biri yorum yazmisti o konuya " gizmo sen karnini acip gosterseler yine inanmazsin diye " ben de surekli aklima o yorum geldikce guluyorum deli gibi:KK47::KK47::KK47:

:)))))) Ay o kızdan bende tiksindim yaa.Sevişirken bişey yok sonradan obsesif.Hem obsesif hem sevişken ya. Çok pis rencide ettim artık son konusunda insallah bidaha hamilemiyim diye gelmez. Oda ayrı bi hayretlik.Hayır onun o takıntısına onu sevgilisi çekiyo bide benim başıma gelene bak.Ahanda sinirlendim.

X