- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi böyleyse sonra hiç çekilmez bitir ilişkini ailevi sorunları olanlardan Hayır gelmiyor. Valla şimdiki aklım olsa önce aile sonra evleneceğim kişinin özellikleri olurdu. Kızım için bu taktiği uygulayacağım şayet sözümü dinlerse yoksa aptallar gibi her şeyi tecrübe ederek öğrenir
tamam iste buyuk konu$mu$un :))Asla işim olmaz gibi bişey demedim ama hep o modellerden nefret ettiğimi dile getirmişimdir :)))))
Erkeklerin klasik sorunu...Hanımlar konum biraz uzun olabilir lütfen kusura bakmayın çok sinirliyim biraz sakinlesmek adına içimi döküp sizden de fikir almak istiyorum.
Öncelikle konuyla ilgisi olduğundan erkek arkadaşımın ailevi durumu hakkında bilgi vermek istiyorum; Erkek arkadaşımın annesi ve babası ayrıldı.Resmi bir boşanma olmamakla beraber annesi evi terk ettiği için şu an görüşmüyorlar. Yalnız bu evliliği istemeyen sadece annesi olduğu için baba, annenin gidişinden sonra uzun süre baya baya derbeder takıldı diyebilirim.Tabi ki bu durumu erkek arkadaşımı ve onun kardeşinide büyük ölçüde etkiledi.Çünkü Erkek arkadaşım ve kardeşi anneleri onlara haber vermeden bir anda evde kimse yokken bavulunu alıp çıkıp gitmesi sebebiyle annelerine karşı cephe aldılar.Fakat babaları ayrılmayı istemediği için, ''neden annenizi arayıp dönmesi için ikna etmiyorsunuz'' diye kendi çocuklarına cephe alarak belli bir süre büyük ölçüde burunlarından getirdi,isteklerini ve evdeki varlıklarını yok saydı bu sebeplede zor günler yaşandı diyebilirim.
Ben babasını tanıyorum uzun süreli bir ilişki olması sebebiyle akrabalarınıda büyük ölçüde yakından tanıdığımı söyleyebilirim.Bu ailevi meselelerin dışında erkek arkadaşımın amcaları ve halalarınında tanıdığım günden bu yana bireysel olarak erkek arkadaşıma yaptıkları olumsuz hal ve tavırlardan haberim var.Fakat ''bana laf düşmez'' mantığıyla bu zamana kadar erkek arkadaşımın ailesi yada akrabaları hakkında bahsettiği olumsuz durumlar ve eleştirileri sadece dinlemekle yetinerek yorum yapmadım.Fakat tabiki sevdiğim adama yapılan olumsuz davranışlar bir kaç adım onlardan uzaklaşmama sebep oldu.Davranışlarımla bu kırgınlıklarımı asla belli etmedim fakat onları tanıdığım ilk günle bugünki gönül bağım arasında mutlaka bir fark doğdu.
Asıl konumuza gelecek olursak; bugün yine erkek arkadaşım amcasının ona yaptığı olumsuz bir davranıştan bahsetti ve kırgınlığını kızgınlığını dile getirip karşılık olarak ne yapıcağından bahsetti.Bende anladım ne biliyim ne diyimki diye karşılık verdim.Erkek arkadaşımda bu sefer ''konuşmak istemiyosan söyle'' dedi.Bunun üzerine bende ''Onunla alakası yok sonucta bahsettiğin insanlar senin aile ve akraba bireylerin bana laf düşmez diye yorum yapmak istemiyorum birde sen sevdiğim insan olduğun için yapılan şeyler aslında benide kırdığından yanlış bi kelime kullanırda seni üzerim diye yorum yapmak dahil olmak istemiyorum'' dedim.Bunun üzerine kendisi ''nasıl yani ne gibi?'' diye sordu. Bende ''Ne biliyim mesela eskiden babanla ilk tanıştığımızda onu çok seviyodum baya düşkündüm sonra annenin gitmesinin ardından sizin burnunuzdan getirince gönül bağım biraz eksildi aynı ortama girdiğimizde hizmet etmek benim için gönül bağından ziyade birazda görev oldu,bana karşı ne kadar çok sıcak ve iyi olsada sana yaptıklarından dolayı sevgi eksikliği yaşadım'' dedim.Bunun üzerine koptu kıyamet!!! Vay bitek onun babası varmış bu hayattada ben nefret ediyim diyemi içini döküyomuşta defolup gidicekmişimde kaprisimi çekemezmişde biz buyuz demeler filan kapattı suratıma.Bende mesajla hem biraz saydırdım hemde kötü bişey söylemediğimden filan bahsederek ne halin varsa gör dedim.
Bu yazdıklarımın dışında herhangi bir cümle kurmadım fazladan.Neler saydırdı kötü bişey söylemişim gibi.Ve ben GERÇEKTEN ailesine olan aşkından hayatındaki insanı harcayan insanlardan hep çok nefret etmişimdir.Ne işiniz var böyle adamlarla gitsin anasıyla babasıyla yaşasın filan derim.Şimdi ise ortada hiç bişey yokken yukarıda yazdığım cümleleri NASIL KURARMIŞIM! diye yemediğim laf kalmadı.
Allah askına siz söyleyin kötü bişey mi demişim? Yapmamam gereken bişeymi yapmışım yada dile getirmişim? Siz olsaydınız bundan sonrasında ne yapardınız?
Okuyanlara çok teşekkür ederim.Sağolun...
Bence bu konuda hiç kendini sorgulama. Her ne kadar içine girmesen de olayları sana anlatarak dahil ediyor. Yol ver bacim bir sorunlu aile efradi ile evli biri olarak diyorum. Sana laf taşıdığı sürece mutlu olamazsınAilesine düşkün insanları gerçekten hiç sevmem yani karısı ve ailesi arasında denge kurabilen insanlardan bahsetmiyorum, ailesine olan düşkünlüğü sebebiyle evlendiğinin farkına varmayıp eşini yoksayan ezdiren insanlardan bahsediyorum.Bu yüzden ailevi sorunlarını hiç dert etmemiştim.Hatta ekmeğime yağ sürüldüğünü çünkü bu sorunlar sebebiyle onlara düşkün olmadığına inanmıştım.Yinede bu zamana kadar kendi ailem hakkında yorum yapılmasından hoşlanmadığımiçin hiç kimse hakkında olumsuz eleştiri yapmadım sadece onu dinledim.Fakat bugün ne hissettiğimi doğru kelimelerle dile getirdiğime inandığım halde işitmediğim laf kalmadı. Ben hala yanlış kelimeler kullanıp durumu benimbu hale getirdiğimeinanmıyorum ama bilemiyorum.
Sen ne dersen de o onun babası canım. Adam zaten zor durumda. Seni çok seviyorum seni üzdügüm icin babana bazen kizsam da o bizim Babamız onu da çok seviyorum de. Belli ki sevgilin sacmaliyor arada herkese olur sen alttan al destek ol bence. Umarım hersey iyi olur☺Ay ne biliyim.4 yıldır babasıyla anlaştığına şahit olduğumu hatırladığım gün sayısı hiç abartmıyorum bakın çok ciddiyim 2 gün.Babasıyla oturup sohbet ettiğine şahit olduğunu gördüğüm sadece 2 gün.Ki onada ben sebep olmuştum babanı çok eleştiriyosun şöyle iyi böyle iyi öyle olmasaydı böyle yaparmıydı haksızlık ediyosun filan diye.O zaman düzeldiler sonra yine bişeyden bozuldu araları.Birde bir elin parmaklarını geçmicek kadar hakkında iyi şeyler söylediğini duydum onun dışında hep şikayet hep soğukluk.Üstelik zorla hizmet ediyorum artk hiç içimden gelmiyo filan demedim.Eski gönül bağım olmadığı için eskiden çok severek yaptığım gereklililer artık biraz daha göreve döndü benim için dedim.Örneğide o istedi diye üstelik. Hatalı olduğumu ve özürdilemem gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Annesi neden evi terk etmis ?demekki adam bıktirmis bunca yilon sonunda kadin dayanamamis cikmis gitmis ... senin karismaman ve net cumleler kurman iyi olmus ... baskasina kirilsin seni kirsin olduuuuu
Sen ne dersen de o onun babası canım. Adam zaten zor durumda. Seni çok seviyorum seni üzdügüm icin babana bazen kizsam da o bizim Babamız onu da çok seviyorum de. Belli ki sevgilin sacmaliyor arada herkese olur sen alttan al destek ol bence. Umarım hersey iyi olur☺
Eskiden babası çok lanet bi adammış.Bu yüzden ayrılıp boşanmışlar.Fakat daha sonra baba onu aaffetmesi için annesine baya ısrarcı olarak gönlünü almış ve tamamen değişmiş adam.Karısına ben tanıdığımdan beri melek gibi bir adam. Kadın kızıp bağırıp çağırıp hatta olmadık şeyler söylediğinde dahi babasının cevap verdiğini görmedim.Çünkü karısını seviyodu ve ayrılmak istemiyodu. Anneside döndüğü halde geçmişte olanları unutamadığını dile getirerek döndüğüne pişman olduğunu söyledi durdu.Annesi pişmanlığını dile getirdikçe babası gitmemesi için kendini paraladı.Yani aslında iyi adamdır.Çünkü karısına çok aşık.Hatalarını telafi ederek evliliğini kurtarmaya çalıştı diyebilirim.Fakat annesi istemedi ve ortada bir sorun yokken gitti.Ama baba özünde biraz fena bi adam.Kötü niyetli değil ama insanın nasıl burnundan getiriliceğini iyi bilir.Her ne kadar karısının gitmesini istemediğinden onabu şekilde davranmasada kendi çocuklarına kızdığı ayrılık döneminde onlara fena yönünü göstermekten kaçınmadı diyebilirim.Mesele bu aslında sadece.Tabiki annesi durduk yere gittiği için her ne kadar anlaşamasada babasına karşı hassaslaşmış olabilir.Fakat bende kötü bir cümle kurduğuma inanmıyorum.Bilmiyorum o saydırdığı şeyleri hakettiğimi yada kızmasını gerektiricek bir durm olduğunu düşünmüyorum. Aksini iddaaa eden olurda hatam varsa anlarım diye açtım konuyuda işte.
ohh bi an kabus diye bagirarak evden cikacaktim
Hic karisma laf da soyleme sevgiline cunku ne de olsa siz evlendiginizde ailesiyle arasinda bir problem kalmayacak bu bir gelenek artik
Ben her lafı söylerim ama kimseye laf söyletmem demiş kısaca.
Sizin haksız olduğunuz bir durum yok,tam tersine çok da mantıklı yaklaşmışsınız ama erkekler bu gibi konularda tuhaf biraz.