konu sahibi hamile miyim diye takan gizmo mu
ohh bi an kabus diye bagirarak evden cikacaktimTabi ki hayır.
konu sahibi hamile miyim diye takan gizmo mu
iki durum olabilir.Belki ikisi birden de olabilir :
Erkek arkadasiniza once bir girizgah yapmissiniz "ya seni kirmak isteemem o nedenle yorum yapmiyim" gibisinden.Eger o sozleri soylemeseydiniz kavga cikmayacakti.Siz nezaketinizden bunu yaptiniz ama karsinizdaki klasik bir erkek ne yazik ki.Butun erkekler boyle degil ama curuk yumurtalar boyle seylerden mevzu cikarir diyelim.Bir de soyle birsey de olabilir.Genel olarak bu adam babasina cok mu duskundu de siz ona gecmiste olan kotu birseyi hatirlattiniz da o da size sunu mu demek istedi "ben babamla iyiyim , biz o meseleleri atlattik , sen kimsin de uzatiyorsun" gibilerinden mi dedi acaba?Durduk yere basiniza is almissiniz resmen.
Ah gido ah sen hala bu adamla birlikte misin ?
herne olursa olsun babasi onu dovse bile sen babandan sogudum gibi sozler etmemelisin. burda sen haklisin diyebilirsin ama babandan sogudum gonul bagi falan gereksiz cunleler. icinde sakla oyleyse bile. sana fikrini sordugunda da surda haklisin ama onlar da baban amcan falan gibi ortadan konusman gerek
ben babama istedigimi derim ama esim diyemez mesela. hos ben de onun yaninda kotu bisey demem o ayri .
ayrica arada resmiyet olmadan ( kimse yanlis anlamasin orf adetci biri degilim) neden bu kadar ailelerine girdin? ben esimin ailesiyle esim bana evlenme teklif ettikten sonra tanistim zaten 10 gun sonra istemeye geleceklerdi.bu arada ben 31 o da 43 yasinda. yani ben eskiden de kimsenin ailesiyle tanismak istemezdim.bundan onceki erkek arkadaslarimin da aileleriyle tanismayi istemedim cunku gereksizdi. evlerine girip cikmak maaileyi tanimak bence kotu bisey degil ama gereksiz ve fazla luzumsuz. en bastan bu kadar icli disli olmak yanlis olan bence. ben hala esimin amcasiyla dedesiyle abisiyle kuzeniyle samimi degilim o anlatmaz ben de bilmem. gereksiz yani. hic mi dostu yok her detayi size anlatiyor. kac yasinda kucuk sanirim yas olarak erkek ark. niz
Anlamadigim amcalari ve halalari ne diyor ? Ne gibi olumsuz laf? Burdan yürü bence. Sonuçta onlar daha iyi bilirler birbirlerini.
Oooo büyük hata yapmışsın canım. Onların anneleri babaları saray soyundan. Haklıda olsan olumsuz yorum yapmamalısın. Senden kötüsü olmaz yapınca.
Canım o babasına kendi kirginligini unutur ancak "artık eskisi gibi sevmiyorum zorunlu gibi hizmet ediyorum" sözünü unutmaz. Artık onun gözünde babasını sevmiyorsun. Sen de abartmissun biraz sözlerinde adamın anne bağı yok bir tek babası var hiç laf etmeseydin
buyukmu konustunuzki
asla asla denmemelitmis :)
Canım o çok bencil, hep kendini düşünen biriydi. Tuhaf davranışları vardı ve ben bunu annesi yüzünden biraz sabret derdim ama neredeyse 1 yıl olacak düzelmiş olsa düzelirdi. Söylediklerin de haklısın. Kötü bir şey söylememişsin. Bak işte olay olmuş dediklerin doğru. O seni arayıp kendini affettirmeden sen onu arama. Arasa bile hemen barışma. Ben sana geçen kış dedim ama çok sabırlısın vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?