- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Pınar beyaz abla küçüklerini ilk defa gördüm aldım artıkPınar beyaz olsunda:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pınar beyaz abla küçüklerini ilk defa gördüm aldım artıkPınar beyaz olsunda:)
Çok şükür iyiyim sen nasılsınSanada mavişim nasılsın
Aynen her pazartesi başlayıp cumartesi katılım son olacak abla dedaylı anlatır zaten
Pınar beyaz hassas noktamız demekkiiPınar beyaz olsunda:)
Yanyana dizersin güzel durur bencePınar beyaz abla küçüklerini ilk defa gördüm aldım artık
Keske bende bulsaydim onlardanPınar beyaz abla küçüklerini ilk defa gördüm aldım artık
Bimde vardıKeske bende bulsaydim onlardan
Aslinda tabaklarin önunede koysa olurYanyana dizersin güzel durur bence
Allah iyilik versin canım benim ❤ bende iyiyim şükür eşim işe gitti markete gidip geldim şimdi rahatım birazÇok şükür iyiyim sen nasılsın
Bim yokkiBimde vardı
Tamam bebeğim Sessiz ve derinden gidelimJenna16 çiçeğimmm
Hadi son kozumuzu oynayalım zor günler için ayırdığımız kuzentoşları kullanma vakti son dakika 1.olayım
Ay herkes hazırlanmıs pınar beyaza ben bi market yapayım onla ilgiliKeske bende bulsaydim onlardan
Öylede olur tabiki Pınar bezaylı sunumun yanında da güzel durur grup şeklindeAslinda tabaklarin önunede koysa olur
Tamam dememKilo sandim deme sakin
Ellerine sağlık canım yok hiç denemedimmandalinalı kek inşallah olmuştur ya şuan fırında deneyeniniz var mı acaba
Bakalim kim ne yapcakÖylede olur tabiki Pınar bezaylı sunumun yanında da güzel durur grup şeklinde
Neden:)Pazarın yok mu:)Yaaa o zaman benim bir gün izin almam gerekecek
Bende üzüldüm bulamıycam diye ta köşeye koymuşlardı hemen iki paket aldım aslında güzelde durur heYanyana dizersin güzel durur bence
Teklimi vardı sizin orda değişekKeske bende bulsaydim onlardan
Amin canım. Cümlemize inşallahAllah iyilik versin canım benim ❤ bende iyiyim şükür eşim işe gitti markete gidip geldim şimdi rahatım biraz
Tesekkür ederim nevoş bakalım nasıl olacak begenırsek grupca yaparızEllerine sağlık canım yok hiç denemedim
Tekli var iyki o var baskada yokkiBende üzüldüm bulamıycam diye ta köşeye koymuşlardı hemen iki paket aldım aslında güzelde durur he
Teklimi vardı sizin orda değişek