- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aynen canim hayirlisi bakalimIşık olan yerde daha iyi çıkıyor. Güneş olsa daha bi güzel çıkıyor oldugu kadar artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim hayirlisi bakalimIşık olan yerde daha iyi çıkıyor. Güneş olsa daha bi güzel çıkıyor oldugu kadar artık
İyi olur inşaallah2odam var birisi yatak odasi digeri oturma odasi mutfak karanlik masayi odaya getircem mecbur oyle cekcem bende yoksa guzel cikmicak
Gittim markete lazim olanlari aldim geldim
Hayırlı Pazarlar canımHayırlı pazarlar cümleten
Sağol ablacım nasılsınHayırlı Pazarlar canım
İyiyim canım sen nasılsınSağol ablacım nasılsın
Bende iyiyim ablacım şükür ❤ markete gittim alışveriş yaptım hem ev için hem kahvaltı için şimdi ben küçük paketler aldım abla olurmu hem bir tarif yapıcam ekmek olur başka bişey olur bide bi kaçtane masaya koysam nasıl olurkiİyiyim canım sen nasılsın
Olur canım :)Pınar beyazdan bahsediyorsun değil mi:)Bende iyiyim ablacım şükür ❤ markete gittim alışveriş yaptım hem ev için hem kahvaltı için şimdi ben küçük paketler aldım abla olurmu hem bir tarif yapıcam ekmek olur başka bişey olur bide bi kaçtane masaya koysam nasıl olurki
Hayırlı pazarlar canımHayırlı pazarlar cümleten
Evvoş peki bende bişey sorcam bunkahvaltı sofraları kac gunde yapılacak hafta içimi sadece yoksa cumartesıye kadar falan yapabılecekmıyızBende iyiyim ablacım şükür ❤ markete gittim alışveriş yaptım hem ev için hem kahvaltı için şimdi ben küçük paketler aldım abla olurmu hem bir tarif yapıcam ekmek olur başka bişey olur bide bi kaçtane masaya koysam nasıl olurki
Ne yaptın çok merak ettimNevreste bugün yine ilk kez denediğim birşey geliyor bakalım nasıl olacak heyecanlıyım
Evet abla küçük paketleri vardı kutuda yoktu yada kalmamıştıOlur canım :)Pınar beyazdan bahsediyorsun değil mi:)
Her pazartesi başlayacak cumartesi oylamaya geçeceğiz.,Evvoş peki bende bişey sorcam bunkahvaltı sofraları kac gunde yapılacak hafta içimi sadece yoksa cumartesıye kadar falan yapabılecekmıyız
Pınar beyaz olsunda:)Evet abla küçük paketleri vardı kutuda yoktu yada kalmamıştı
mandalinalı kek inşallah olmuştur ya şuan fırında deneyeniniz var mı acabaNe yaptın çok merak ettim
Yaaa o zaman benim bir gün izin almam gerekecekHer pazartesi başlayacak cumartesi oylamaya geçeceğiz.,
Sanada mavişim nasılsınHayırlı pazarlar canım
Aynen her pazartesi başlayıp cumartesi katılım son olacak abla dedaylı anlatır zatenEvvoş peki bende bişey sorcam bunkahvaltı sofraları kac gunde yapılacak hafta içimi sadece yoksa cumartesıye kadar falan yapabılecekmıyız
Güzel olmuştur ellerine sağlık canım. Ben portakallı yapıyorummandalinalı kek inşallah olmuştur ya şuan fırında deneyeniniz var mı acaba