- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Benzer şeyler olur benceBakalim kim ne yapcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer şeyler olur benceBakalim kim ne yapcak
Yani borek çorek pişiBenzer şeyler olur bence
Ay izin verme kapıyı falan kilitle şükür hafta içine denk geliyorda rahat rahat yaparımAmin canım. Cümlemize inşallah
Benimki bu ara evde
Yarın kalkma erkenden dedim bakalım
Cumartesi pazar tatil ama pazartesi yarısma baslıcak cumartesı oylamaya gecılcek dendı ya ben yanlıs mı anladım acaba cumartesı oylamaya kadar yapabılırmıyız yani alsem gibi oldumNeden:)Pazarın yok mu:)
Tabak çanak farklı olur benzer tarifler çok olur bencedeBenzer şeyler olur bence
Yani borek çorek pişi
Keçi ayağı
Bravo kuzumKeçi ayağı
Çok zekiyim bee nasılsın cennam hayırlı pazarlarBravo kuzum
Bi ara bu keçi ayagı mayalı mı olur mayasızmı olayı vardı dimiKeçi ayağı
Hem zeki,hem güzel Hayirli pazarlar canım,iyiyim,sen nasılsın?Çok zekiyim bee nasılsın cennam hayırlı pazarlar
Mayasiz tabiki mervecimBi ara bu keçi ayagı mayalı mı olur mayasızmı olayı vardı dimi
Yani sanırım yine bi polemiği ateşlemiş olabilirimMayasiz tabiki mervecim
Ya teşekkür ederim cennam o senin güzelliğin allah iyilik versin inşallah bende iyiyim hamdolsunHem zeki,hem güzel Hayirli pazarlar canım,iyiyim,sen nasılsın?
Evet fülüzümüzün konusuyduBi ara bu keçi ayagı mayalı mı olur mayasızmı olayı vardı dimi
Pisi keçi bacaği mayasiz olur merveYani sanırım yine bi polemiği ateşlemiş olabilirim
Aynen evva konu sahibesi sahip çıktı olaya zaten hemenEvet fülüzümüzün konusuydu
Heeee bitmedi gittiyaaEvet fülüzümüzün konusuydu