- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Tamam tamam bencede mayasız olur ama mayalı da olur diyenler vardıPisi keçi bacaği mayasiz olur merve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam bencede mayasız olur ama mayalı da olur diyenler vardıPisi keçi bacaği mayasiz olur merve
Pazartesi,salı,çarşamba,perşembe,cuma ve cumartesi günlerinden birinde yaparsınız ilk hafta için:)2. hafta için pazar çalışanlar yapar bana pazartesi atabilir:)Cumartesi pazar tatil ama pazartesi yarısma baslıcak cumartesı oylamaya gecılcek dendı ya ben yanlıs mı anladım acaba cumartesı oylamaya kadar yapabılırmıyız yani @alsem gibi oldum
Hayat unutturmuyor bazı seyleri fülüzümHeeee bitmedi gittiyaa
Halk etmiş onlar HanimKelesimiGetir ablamla birlikte yapar yeriz biz mayasizTamam tamam bencede mayasız olur ama mayalı da olur diyenler vardı
Cümlemize inşallah canım ❤Ya teşekkür ederim cennam o senin güzelliğin allah iyilik versin inşallah bende iyiyim hamdolsun
Yaaaa tane tane anlatımını severim şimdi oturdu ben cumartesi yaparım ozamanPazartesi,salı,çarşamba,perşembe,cuma ve cumartesi günlerinden birinde yaparsınız ilk hafta için:)2. hafta için pazar çalışanlar yapar bana pazartesi atabilir:)
Ahahahha hiç mi maya yok sıfır mıHalk etmiş onlar HanimKelesimiGetir ablamla birlikte yapar yeriz biz mayasiz
Yok yok yok maya yok merveeeeAhahahha hiç mi maya yok sıfır mı
Kefir mayasıda yok zatenYok yok yok maya yok merveeee
kızdırmayın hemsomuYok yok yok maya yok merveeee
Şimdi tokat manyagı olcaz allah korusunkızdırmayın hemsomu
Onu hiç karistirma işin içinden çıkmayızKefir mayasıda yok zaten
Anlamiyolarmi bunlar hemsomkızdırmayın hemsomu
Akilli olunŞ
Şimdi tokat manyagı olcaz allah korusun
Yok hemsomAnlamiyolarmi bunlar hemsom
Memati gibiAkilli olun
AynenYani borek çorek pişi
Ben uyurum bitince kaldır dediAy izin verme kapıyı falan kilitle şükür hafta içine denk geliyorda rahat rahat yaparım
Allah akıl fikir versin ozamanYok hemsom
Memati gibi