- 8 Haziran 2013
- 57.034
- 151.485
- 898
İyi fikirOnuda cekip koyucam belki oy toplarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi fikirOnuda cekip koyucam belki oy toplarim
Pro üyelikleri Kazen açıklıyor.Oda ne zaman uygun bulursaNevreste gecemi açiklayacaksnz kazanani ve pro üyelik kazananlari
Filiz 11 de ortadan kayboluyor.12 bile olsa olmazO kadar var mıydı elticim
himm tamamPro üyelikleri Kazen açıklıyor.Oda ne zaman uygun bulursa
Ne sandim tahmin et92 olmusum ya ben
9 saatte neler olur nelerSon 9 saat
Kilo sandim deme sakinNe sandim tahmin et
Bos tabaklarimi dizdinSalon masasına boş tabakları dizdim 1 kaç gündür duruyor, ben de bi an önce yapar koyarım komşu ama dediğin gibi hava kapalı C A N O
Yarın bulutlu gösteriyor. Artık şansımıza bende kahvaltı takımını çıkardım yıllardır kutuda duruyordu. Artık bi dışarı çıksınSalon masasına boş tabakları dizdim 1 kaç gündür duruyor, ben de bi an önce yapar koyarım komşu ama dediğin gibi hava kapalı C A N O
Bende çok yaparım öncedenBos tabaklarimi dizdin
İnşaallah hava açar:)Yarın bulutlu gösteriyor. Artık şansımıza bende kahvaltı takımını çıkardım yıllardır kutuda duruyordu. Artık bi dışarı çıksın
Deneme yapıyoruz belkiBende çok yaparım önceden
Pek sanmıyorum ya cama yapışcaz mecburİnşaallah hava açar:)
2odam var birisi yatak odasi digeri oturma odasi mutfak karanlik masayi odaya getircem mecbur oyle cekcem bende yoksa guzel cikmicakBende çok yaparım önceden
Aynen yapmak lazım:)Deneme yapıyoruz belki
Işık olan yerde daha iyi çıkıyor. Güneş olsa daha bi güzel çıkıyor oldugu kadar artık2odam var birisi yatak odasi digeri oturma odasi mutfak karanlik masayi odaya getircem mecbur oyle cekcem bende yoksa guzel cikmicak
Gittim markete lazim olanlari aldim geldim
Hayırlısı canım:)Pek sanmıyorum ya cama yapışcaz mecbur