- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Valla burası bana cok sey kattı aştım kendımı ciddenElinesağlık mervitosum, sen becerikli hatunsun bi de taze birincisin oh oh sefan olsun, oldun sen oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla burası bana cok sey kattı aştım kendımı ciddenElinesağlık mervitosum, sen becerikli hatunsun bi de taze birincisin oh oh sefan olsun, oldun sen oldun
Ona Arnavut böregi verelim yapsın yesin, hem sevap işlemiş oluruzBeceriksizlere börek nasıl yapılır öğretelim
Deli kız
Senin içinde var kuzum burada dışarı cıktı ✌Valla burası bana cok sey kattı aştım kendımı cidden
Ama yoruldum. BİM’e gittim bu havada. Hem ıslandım daDeli kız
Vall benim burda ne isim var bilmiyorumBuldum hemen
Nasıl yapılıyor biliyor mu acabaOna Arnavut böregi verelim yapsın yesin, hem sevap işlemiş oluruz
Ayşecan kahvaltı hazırlican mı yanıma üşengeç arkadaş arıyorumAma yoruldum. BİM’e gittim bu havada. Hem ıslandım da
Ben yaptim yedimdeNasıl yapılıyor biliyor mu acaba
Sayfanın sağ üst köşesinde bir tik var.Orada kimler kimler yazdı butonu var.Oraya tıklıyorum.Kimin mesajını arıyorsam yanlarında bulunan sayıları tıklayınca mesajlar açılıyor.Oradan tak diye buldum:)Vall benim burda ne isim var bilmiyorum
Yardımcı oluruzNasıl yapılıyor biliyor mu acaba
Senden başka herkes hazır özellerim yıkılıyorAyşecan kahvaltı hazırlican mı yanıma üşengeç arkadaş arıyorum
PINAR BEYAZ AŞDIM BUGÜN. Martın işk haftası son kullanımı. PINAR BU MESAJIMI GÖRÜYORSAN O YARIŞMAYI BU AY YAPARSIN. Yapmazsan da sen kaybedersinAyşecan kahvaltı hazırlican mı yanıma üşengeç arkadaş arıyorum
Vay be bir şey daha öğrendimSayfanın sağ üst köşesinde bir tik var.Orada kimler kimler yazdı butonu var.Oraya tıklıyorum.Kimin mesajını arıyorsam yanlarında bulunan sayıları tıklayınca mesajlar açılıyor.Oradan tak diye buldum:)
Dün instagramda bir börek tarifi gördüm değişik geldi:)Yardımcı oluruz
Yaaaa gerçekten mi offf yaaa bi ben aptal zatenSenden başka herkes hazır özellerim yıkılıyor
Yapacağız inşaallah:)PINAR BEYAZ AŞDIM BUGÜN. Martın işk haftası son kullanımı. PINAR BU MESAJIMI GÖRÜYORSAN O YARIŞMAYI BU AY YAPARSIN. Yapmazsan da sen kaybedersin
✌✌PINAR BEYAZ AŞDIM BUGÜN. Martın işk haftası son kullanımı. PINAR BU MESAJIMI GÖRÜYORSAN O YARIŞMAYI BU AY YAPARSIN. Yapmazsan da sen kaybedersin
Bizimlede paylaşırsınDün instagramda bir börek tarifi gördüm değişik geldi:)
Onu deneyeceğim:)Su böreği gibi olmuştu:)
Tabaklar,örtüler,listeler offfff her şeyimiz hazırYaaaa gerçekten mi offf yaaa bi ben aptal zaten