- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Yerken demistir canimBelki içinden demiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerken demistir canimBelki içinden demiştir
Aklina bile gelmemissizdirYerken demistir canim
Eltilerin savasi en sevdigimEltiler aynı oy alırız yoksa evde olay çıkar.O kendi kocasını yer ,ben kendi kocamı yerim Bak eltime kocası destek oldu beni geçti falan diye ömürünü yeriz
Yaaa dun ki teste gore çizgi gormus gibiydim ben yalancımıymıs o saglık olsun önümüzdeki maçlara bakalım balımBurda yazdigim gibiyim gelgitlerdeyim asko Oriana
Çok güzel oluyor ekşiliKızım naptin sen yaaa bu kuru dolmayı acayip merak ediyorum çok güzel diyorlar
Kiz baksana demedi yaaa halaaa bisey kizlar kusura bakmayin ben sizin yerinize yedim buda sizin hakkiniz buzluga atayim isteyince yollarim der dimeAklina bile gelmemissizdir
Yok yok kıskanmazlar herkesin ayrı bir yeri varYaaaaaaaaaa kıskanıp nazar edecekler
Cok sey istiyoruz sanki be hemsoKiz baksana demedi yaaa halaaa bisey kizlar kusura bakmayin ben sizin yerinize yedim buda sizin hakkiniz buzluga atayim isteyince yollarim der dime
Üzerine çay içiyordur şuanKiz baksana demedi yaaa halaaa bisey kizlar kusura bakmayin ben sizin yerinize yedim buda sizin hakkiniz buzluga atayim isteyince yollarim der dime
Biri bana yapsada yesem nasil makbule geçerÇok güzel oluyor ekşili
Eltilerin savasi en sevdigim
Yok yok demediKiz baksana demedi yaaa halaaa bisey kizlar kusura bakmayin ben sizin yerinize yedim buda sizin hakkiniz buzluga atayim isteyince yollarim der dime
Yok yok kıskanmazlar herkesin ayrı bir yeri var
Aynen birde cigaraÜzerine çay içiyordur şuan
Dunki test evde durdukca batiyordu adet olcagimi biliyordum yapıp da çöpe atayim dedim zaten ameliyat olcam diye ilk defa adet olmayi istedim hemen olayım bitsin diyeYaaa dun ki teste gore çizgi gormus gibiydim ben yalancımıymıs o saglık olsun önümüzdeki maçlara bakalım balım
O zaman yapma sırası sende:)Bak Merve'de ilk defa yaptıKızım naptin sen yaaa bu kuru dolmayı acayip merak ediyorum çok güzel diyorlar
İmkanımız olsada yapsakBiri bana yapsada yesem nasil makbule geçer
BİM emeği,göz nuru börek
böreğimi gördün mü?
Biraz olabilir yarim elma gönül almaCok sey istiyoruz sanki be hemso