- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Güzel olursa inşaallah:)Bizimlede paylaşırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel olursa inşaallah:)Bizimlede paylaşırsın
Bende yapıyorum hatta forumda çok eski tarifimde var:)Ben yaptim yedimde
Kadının icinde var arkadaş, ben de kime ne diyorum burdaki insanlarla boy olcusmek nedir yürek mi yedin be kadınDün instagramda bir börek tarifi gördüm değişik geldi:)
Onu deneyeceğim:)Su böreği gibi olmuştu:)
Ben hiç girmeyeyim bari rezil olurum kesin,Tabaklar,örtüler,listeler offfff her şeyimiz hazır
Bakma böyle yapamam edemem derimde elimden hersey gelirBende yapıyorum hatta forumda çok eski tarifimde var:)
Minnoş seniiiSenin içinde var kuzum burada dışarı cıktı ✌
Ne tabagi ne ortusuTabaklar,örtüler,listeler offfff her şeyimiz hazır
Minnoş seniii
Ben yemek yapmayı çok seviyorum.Hiçbir şeyi denemekten korkmam ve çevremdeki herkesi meraklandırmayı seviyorum.Sende seneye bize benzersinKadının icinde var arkadaş, ben de kime ne diyorum burdaki insanlarla boy olcusmek nedir yürek mi yedin be kadın
Hemde yasak var olsun sende haklısın ayşomAma yoruldum. BİM’e gittim bu havada. Hem ıslandım da
Sen zaten kaçmaya yer arıyorsunBen hiç girmeyeyim bari rezil olurum kesin,
Hiç sanmıyorum nevoş,Ben yemek yapmayı çok seviyorum.Hiçbir şeyi denemekten korkmam ve çevremdeki herkesi meraklandırmayı seviyorum.Sende seneye bize benzersin
Gaz veriyorum sessiz olNe tabagi ne ortusu
Aşk olsun, sadece kendi beceriksizliğimi görüyorumSen zaten kaçmaya yer arıyorsun
Hayatta bırakmam olmadanHiç sanmıyorum nevoş,
Bağırmadım ki dikkat çeksin diye büyük yazdımYapacağız inşaallah:)
Bağırdığın için kibledim
Yasak yoK, kısıtlama varHemde yasak var olsun sende haklısın ayşom
Beceriksiz olmadığını gördükAşk olsun, sadece kendi beceriksizliğini görüyorum
Yasaklar bitince ben gelir denerimBakma böyle yapamam edemem derimde elimden hersey gelir