- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Yok görmedim
böreğimi gördün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok görmedim
böreğimi gördün mü?
Ayyy yok nevoş o ben değilim, hiç uğraşamam gercektenO zaman yapma sırası sende:)Bak Merve'de ilk defa yaptı
Eline saglık minik ben gordum lüplettin mi
böreğimi gördün mü?
Ahaaa bekledigim cevep büydü canımtanemİmkanımız olsada yapsak
O zaman bir rica edelim,gelince paylaşırızBiraz olabilir yarim elma gönül alma
İyi ki görmedinYok görmedim
Cooook guzel elifim bende ilk kez hayatımda bugun yaptım nevrestenin tarıfıyle muthıs oldu artık favorim hep yaparım bunu benKızım naptin sen yaaa bu kuru dolmayı acayip merak ediyorum çok güzel diyorlar
DenemelisinAhaaa bekledigim cevep büydü canımtanem
Bu konular çok derin konularYaaa hahahah ben eltilerimi hep ayni oyle yatarak izliyorm daha zevkli oluyor film gibiler
Hayırlısı olsun kuzucum ne amelıyatı histeroskopimiydi sendeDunki test evde durdukca batiyordu adet olcagimi biliyordum yapıp da çöpe atayim dedim zaten ameliyat olcam diye ilk defa adet olmayi istedim hemen olayım bitsin diye
Bulayım yoksa fena mıİyi ki görmedin
Elinesağlık mervitosum, sen becerikli hatunsun bi de taze birincisin oh oh sefan olsun, oldun sen oldunCooook guzel elifim bende ilk kez hayatımda bugun yaptım nevrestenin tarıfıyle muthıs oldu artık favorim hep yaparım bunu ben
Donmuş paket börek almış. Isıtmış anlatıyor yoruldum diye. Lütfen el açması börek yapalımBulayım yoksa fena mı
Yok ben direkt yerimDenemelisin
Bu hazır sankiBen de sabahtan beri neden yokum acaba?
Beceriksizlere börek nasıl yapılır öğretelimDonmuş paket börek almış. Isıtmış anlatıyor yoruldum diye. Lütfen el açması börek yapalım
Bulmaya uğrasma bideBulayım yoksa fena mı
Buldum hemenBulmaya uğrasma bide