- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Büyük harf bağırmak anlamına geliyor ve yasaktırBağırmadım ki dikkat çeksin diye büyük yazdım
Yasak yoK, kısıtlama var
İstersen Mune'yi çağırıp soralım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük harf bağırmak anlamına geliyor ve yasaktırBağırmadım ki dikkat çeksin diye büyük yazdım
Yasak yoK, kısıtlama var
Bana uğraşacagin enerji on kişiye yeterHayatta bırakmam olmadan
Tamam hadi kısıtlama olsunBağırmadım ki dikkat çeksin diye büyük yazdım
Yasak yoK, kısıtlama var
Sen kaç almışsın geçtin mi hepsinden:)Oriana sınavlar açıklandı. kaç almışsın?
Çok ben pes etmem:)Bana uğraşacagin enerji on kişiye yeter
Yok be nevoş yaaaBeceriksiz olmadığını gördük
Insallah canim keske gelsenYasaklar bitince ben gelir denerim
Hepsi büyük değil O kuralı bildiğim için hepsini büyük yazmadımBüyük harf bağırmak anlamına geliyor ve yasaktır
İstersen Mune'yi çağırıp soralım
6 dersım vardı 5 i bb bc falan biri dd 38 sınav ortalaması gevmıs oluyorum heralde dımı senın nasılOriana sınavlar açıklandı. kaç almışsın?
FF hariç geçiyorsun:)6 dersım vardı 5 i bb bc falan biri dd 38 sınav ortalaması gevmıs oluyorum heralde dımı senın nasıl
38 geçmez, ortalama ile geçersin sadece ortalama iki üstü ise geçmiş say tabiki yoksa uyarı alırsın6 dersım vardı 5 i bb bc falan biri dd 38 sınav ortalaması gevmıs oluyorum heralde dımı senın nasıl
Sen kaç almışsın geçtin mi hepsinden:)
Şuraya bi takdir belgesi alabilir miyim lütfen6 dersım vardı 5 i bb bc falan biri dd 38 sınav ortalaması gevmıs oluyorum heralde dımı senın nasıl
Alnından öperimÇok ben pes etmem:)
İnsallah canımInsallah canim keske gelsen
Onur belgesi mi aldın:)
Benden kurtulamazsınAlnından öperim
Hoşbulduk yavrumHoş geldin canım
Bende resimler cikmiyor
Tabii ki hayır kendi kendime onore oldumOnur belgesi mi aldın:)
Ben memnunum halimdem, sadece her gün yüzüme vuruyo yapamadiklarimBenden kurtulamazsın