Kıyamam ya valla okadar iyi anlıyorum ki seniEvet canim tetikliyo saglik icin yaptircam bende napayim uzun sureli başagrim var akşam 9da biraktim telefonu artık yattim uyumusum
Tamam canim yazarim insallahKıyamam ya valla okadar iyi anlıyorum ki seniinsallah faydasını görürsün kuzum benim yaz bize yapilinca
Hayirli günler canımHayırlı günler
Sen gelipte hayır olmaz mı yavru kuşHayırlı günler
hayırdır erkencisinHerkesi görmezden geleceksin
Ay valla beni kan tutar kuzu bide valla beni önce bayiltsinlar sonra yapsınlarArabistanda sürekli yaparlar eşimde yaptı iyi geliyoe rahatlıyorsun ama ben yaptıramam sanırım
Sen kimsin ??
Sen kucagımda uyu ben yardımdı olurum sanaAy valla beni kan tutar kuzu bide valla beni önce bayiltsinlar sonra yapsınlar
Eşin yaptimi yaptırdımi kuzu ,öyle diyorlar ama Cesaret ister yaa
Kız benim okul hayatım ayilıp bayilmakla gözümü hastanede acmayla geçtiBeni de kan tutar
Kan denince bile kötü oluyorum benKız benim okul hayatım ayilıp bayilmakla gözümü hastanede acmayla geçtiçocukluk arkadaşım var lisedede beraberdik herseyime vakifya direk olaya el atıyordu kanla ilgili bir konu yada olay geçsin. küttt ona bayılırdım hala konuşuruz sende beni ne çektin be kuzu derim
Seni.geçeceğim
Şu önemli şeyde bile ne dusunuyoryaaa degeeeetSen kucagımda uyu ben yardımdı olurum sanaEvet yaptırdı canım rahatlatıyor sonucta kirli kanı temizleme işlemi
Mitte-Kreuzberg arasindayimevet canım aynen oyle sen hangi bölgedesin peki
Ben değil miEnerji seviyesi yüksek olanlar