- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Tabi ki hemde bu yarışmada çok önemli benceBirinci olmasamda bu kadar oy almak bile mutlu ediyor beni
Evet ablaTabi ki hemde bu yarışmada çok önemli bence
Aman aman valla hele ozamanlar daha bir kotuydum bende sözünden bile fena oluyodum kuzum ne berbat şey öyle yaşayan bilir .öyledir ya kardeşim o benim herşeyimKan denince bile kötü oluyorum benArkadaş gibi arkadaşmış,aferin ona da
Yaaa keske sürat deyınce soyleseydın fülüzüm baskasına gıderdım hemen bu pislere mecbur degıldık aslında gıcık oldum bendeEvet canim yaaa bide surat kargo bize ters aradim acmiyolar naletler
Sagol canim
Gecmis olsun canimyaaa iyimi simdi
Eski bir dostSen kimsin ??
Zamanla azalsa da tamamen geçmiyorAman aman valla hele ozamanlar daha bir kotuydum bende sözünden bile fena oluyodum kuzum ne berbat şey öyle yaşayan bilir .öyledir ya kardeşim o benim herşeyim
Kreuzberg bızım turıye gıbıydı aynı cok turk vardı hala oyledır sanırımMitte-Kreuzberg arasindayim
Seni ugrastirmak istemedim canim yurtici kapiya kadar getiriyo oburleri getirmiyor naletlerYaaa keske sürat deyınce soyleseydın fülüzüm baskasına gıderdım hemen bu pislere mecbur degıldık aslında gıcık oldum bende
tanıyamadım ki?Eski bir dost
Çok korkuyorum nevoşş dun
Başka bir Nalet bulmuş hemsomSeni ugrastirmak istemedim canim yurtici kapiya kadar getiriyo oburleri getirmiyor naletler
yaaa aşk olsun neden soylemedın ki yurt içide bır sokak arkadaydı gıderdım üzüldüm cidden sımdı bakSeni ugrastirmak istemedim canim yurtici kapiya kadar getiriyo oburleri getirmiyor naletler