Tavuk Yemekleri En Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Gecenlerde hacemat yaptircaktim hemen yapmadi sinüzit var siddetli heryeri intihap toplamis neyse yapmadi Arh poztif peynir,sut,yogurt,et,yemicek tetikliyo dedi simdi onlari kestim 5gundur yemiyorum yaglar verdi 1ay onlarla tedavi gibi yapcak sonra hacemat yapcakmis
Aaa ilk defa duyuyorum ben direk yapmadı yani hacamati .ay bı dene bakalım kuzu insallah faydası olurya 🤲 ay annem banada demişti hacamat yaptiralim diye tobe yaptırmam ya kesik atiliyorya ayy bı hoş olurum ben bayilirim🙄
Ay bide onlar tetikliyomuymusya 👀

Aaa ilk defa duyuyorum ben direk yapmadı yani hacamati .ay bı dene bakalım kuzu insallah faydası olurya 🤲 ay annem banada demişti hacamat yaptiralim diye tobe yaptırmam ya kesik atiliyorya ayy bı hoş olurum ben bayilirim🙄
Arabistanda sürekli yaparlar eşimde yaptı iyi geliyoe rahatlıyorsun ama ben yaptıramam sanırım :işsiz:

Evet canim tetikliyo saglik icin yaptircam bende napayim uzun sureli başagrim var akşam 9da biraktim telefonu artık yattim uyumusum

Günaydın hanımlar 🌸 çok heyecanlı gidiyor oylama, borsa gibi ilk 3tekiler inip çıkıyor 😄 ben 40lı oylarımla çok mutluyum, uzaktan bu heyecanı izliyorum 😂 bir sonraki kategori ne olacak canım Nevreste Nevreste , pınar olacak mı yine , aylık yarışma mı olacak 😊
Günaydın canım ♥️
Pınar beyaz olacak canım:KK66:

X