Oyuzden isteHiç gerek yok
Beyin yakıcıYok kiz yapamam ben birini unutsam vay hele vay
Sana kim lazımdıherkes nerdee
Senin gibide degilimki hafizam kuvvetli olsunBeyin yakıcı
Aaa ilk defa duyuyorum ben direk yapmadı yani hacamati .ay bı dene bakalım kuzu insallah faydası oluryaGecenlerde hacemat yaptircaktim hemen yapmadi sinüzit var siddetli heryeri intihap toplamis neyse yapmadi Arh poztif peynir,sut,yogurt,et,yemicek tetikliyo dedi simdi onlari kestim 5gundur yemiyorum yaglar verdi 1ay onlarla tedavi gibi yapcak sonra hacemat yapcakmis
Yaziyorken bir yandan bildirim geliyordu,tam curcunaydiSenin gibide degilimki hafizam kuvvetli olsun
Aynen yaaaaYapma zaten biz saf unuturuz
Arabistanda sürekli yaparlar eşimde yaptı iyi geliyoe rahatlıyorsun ama ben yaptıramam sanırımAaa ilk defa duyuyorum ben direk yapmadı yani hacamati .ay bı dene bakalım kuzu insallah faydası oluryaay annem banada demişti hacamat yaptiralim diye tobe yaptırmam ya kesik atiliyorya ayy bı hoş olurum ben bayilirim
Ay bide onlar tetikliyomuymusya
Evet canim tetikliyo saglik icin yaptircam bende napayim uzun sureli başagrim var akşam 9da biraktim telefonu artık yattim uyumusumAaa ilk defa duyuyorum ben direk yapmadı yani hacamati .ay bı dene bakalım kuzu insallah faydası oluryaay annem banada demişti hacamat yaptiralim diye tobe yaptırmam ya kesik atiliyorya ayy bı hoş olurum ben bayilirim
Bende korkuyorumdaArabistanda sürekli yaparlar eşimde yaptı iyi geliyoe rahatlıyorsun ama ben yaptıramam sanırım
Bildirimibi görmediysen de yandın yazmadığın alındı en iyisi sevmiyorum de herkesi ben yazdımYaziyorken bir yandan bildirim geliyordu,tam curcunaydi
Beni de kan tutarAaa ilk defa duyuyorum ben direk yapmadı yani hacamati .ay bı dene bakalım kuzu insallah faydası oluryaay annem banada demişti hacamat yaptiralim diye tobe yaptırmam ya kesik atiliyorya ayy bı hoş olurum ben bayilirim
Günaydın canımGünaydın hanımlarçok heyecanlı gidiyor oylama, borsa gibi ilk 3tekiler inip çıkıyor ben 40lı oylarımla çok mutluyum, uzaktan bu heyecanı izliyorum bir sonraki kategori ne olacak canım Nevreste , pınar olacak mı yine , aylık yarışma mı olacak
Gozleri ,tüm duyuları acik tutBildirimibi görmediysen de yandın yazmadığın alındı en iyisi sevmiyorum de herkesi ben yazdım
Tamam o zaman sen