• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kötü 2 günüm

Çok çok geçmiş olsun.. Allah şifanızı versin ve herkesi görünür görünmez kazalardan belalardan korusun.. Vefat eden o küçük yavruyada Allah rahmet etsin.. Anne babasının hatasını çekti belki o yavrucak.. Çok üzücü, inşallah çabuk atlatır ve iyileşirsiniz..

Pardon da size birkaç şey sorucam. Cuma akşamı işten çıkınca tatlı yemeye gittik dönüşte oldu olay diyorsunuz ama cuma akşamı 22.30 gibi burada mesaj yazmışsınız bir konuya o nasıl oldu? zaten işten çıkmışsınız tatlıcıya gidip eve de gitmeden bu olayı yaşamışsın ne ara buraya cuma akşam mesaj yazdınız. Ayrıca kolum kırılmış demişsiniz tek elle bu kadar uzun mesajı nasıl yazabildiniz. 2 gün olmuş daha çok feci bir olay yaşanmış bir çocuk ölmüş hastaneden bile ancak çıkmışsınızdır aklınıza hemen buraya yazmak mı geldi yani o da enteresan ben şoku atlatıp da yazamazdım herhalde. Kusura bakmayın düşüncelerimi söylüyorum ama nedense daha okurken inandırıcı gelmedi ve mantıksızlıklar da olunca kolunuz kırılıp hala bunca burada yazmanızdan dolayı baktım. Ha doğruysa da geçmiş olsun..

Yok yalan olduğunu imkan vermiyorum. Kendi soyadını bile izlemeyen biri o. KK kapanınca bir konuda kendi kendini deşifre etti. :) Hiç birşeyini saklamayan biri. Öyle bişey beklemem az çok biliyorum yorumlarını.

Yok yalan olduğunu imkan vermiyorum. Kendi soyadını bile izlemeyen biri o. KK kapanınca bir konuda kendi kendini deşifre etti. :) Hiç birşeyini saklamayan biri. Öyle bişey beklemem az çok biliyorum yorumlarını.
Öyle ki haklı arkadaşta dalgınlığıma geldi sanırım başta cuma yazmışım ama en son cumartesı demişim .
Yok zaten niçin yalan söylim ki ben yerimde pek duramam daha c.tesı günü kaaza geçiren, hastaneden sabah 10da çıkan ben bugun saat 3 gibi işyerime geldim.
Otururken sizler bana iyi gelirsiniz diye size anlatmak istedim. Ayrıca hastanede bile aklımda KK vardı. Bir dua topiğim var onu bile merak ettim. Burası benım hayatımın bi parçası gibi oldu.

gözlerim dolu dolu okudum cok gecmiş olsun canım bida kimseye yasatmasın böyle bişey rabbim

Helcin arkadaşı ben de kkdaki yorumlarından bilirim yalan söyleyecegine katiyen ihtimal vermiyorum lütfen insanları zan altında bırakan konuşmalar yapmayalim

Helcin arkadaşı ben de kkdaki yorumlarından bilirim yalan söyleyecegine katiyen ihtimal vermiyorum lütfen insanları zan altında bırakan konuşmalar yapmayalim
Ya takma canım kafana dalgınlığıma gelip en başa cuma yazmışım . Sonlara doğru sanırım okumadı cumartesı diye belirmişim ama hoşgörün artık hatalarımı.

Öyle ki haklı arkadaşta dalgınlığıma geldi sanırım başta cuma yazmışım ama en son cumartesı demişim .
Yok zaten niçin yalan söylim ki ben yerimde pek duramam daha c.tesı günü kaaza geçiren, hastaneden sabah 10da çıkan ben bugun saat 3 gibi işyerime geldim.
Otururken sizler bana iyi gelirsiniz diye size anlatmak istedim. Ayrıca hastanede bile aklımda KK vardı. Bir dua topiğim var onu bile merak ettim. Burası benım hayatımın bi parçası gibi oldu.

Tabii o da haklı öyle şeyler gördün ki burada. Kafanız dalgın şaşırabilirsiniz. Bende çok seviyorum burayı. Allah korumuş sizi. Bence bir sadaka verin, geçmiş olsun tekrar.

Ya takma canım kafana dalgınlığıma gelip en başa cuma yazmışım . Sonlara doğru sanırım okumadı cumartesı diye belirmişim ama hoşgörün artık hatalarımı.
Bilip bilmeden yorum yapılınca insan üzülüyor... neyse canım seni bilen biliyor:))
Tekrar geçmiş olsun

Tabii o da haklı öyle şeyler gördün ki burada. Kafanız dalgın şaşırabilirsiniz. Bende çok seviyorum burayı. Allah korumuş sizi. Bence bir sadaka verin, geçmiş olsun tekrar.
Teşekkür ederim .

Çok çok geçmiş olsun
Çocuğa içim ciz etti çok üzüldüm
Anne babasının hatasının bedelini küçücük canıyla ödedi

Çok üzüldüm Allah korumuş sizi. Çocuğa da çok uzuldum en büyük imtihan evlatla olan.

Hapse atılsa bile o adam, evladının ölümüne sebep olmanın vicdan azabı kadar büyük olamaz cezası.

Çok üzüldüm Allah korumuş sizi. Çocuğa da çok uzuldum en büyük imtihan evlatla olan.

Hapse atılsa bile o adam, evladının ölümüne sebep olmanın vicdan azabı kadar büyük olamaz cezası.
O yüzden ifademi değiştircem yarın. O an sinirle şikayetçiyim dedim ama o cezasını almıştır zaten.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Çocuğa da,annesine de ve her şeye rağmen babasına da üzüldüm. Evlat acısı bambaşkadır. Allah onlara da sabır versin.

Helçin canım çok geçmiş olsun. Yazıyı zor okudum, her an kötü bir şeyler çıkacak diye.. Eşinle senin iyi olmanıza sevindim ama o minik bedene çok üzüldüm :(

çok geçmiş olsun gerçekten okurken göz yaşlarımı tutamadım arkadaşım Rabbim sizi korusun o çocuğa da çok üzüldüm :(

Çok geçmiş olsun helcin :KK43:

Keşke olmasaydı böyle bi kazada o küçücük çocuk yaşasaydı Allah rahmet eylesin yavrucaga :KK43:

Back