- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Hiç merak etmePazartesi beni gelişmelerden haberdar edin, erken dönemeyebilirim hastaneden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç merak etmePazartesi beni gelişmelerden haberdar edin, erken dönemeyebilirim hastaneden
Bilmeyon demeye devam.İçeri girsinler bi, pişmanlık neymiş görsün
İnşalllah ama bana o yapmamış gibiİnşallah ifadesinde itiraf eder yaptıysa
Allah razı olsunHiç merak etme
Allah razı olsunHiç merak etme
Bencede. Tek başına yapmadı ama parmağı var, biliyor. Kısa zamanda cesedi yok edemez gibime geliyor. Eve geliyor komutanı arıyor. Ortada delil bırakmıyor vs. Başkası aldı götürdü buda yardım etti gibiİnşalllah ama bana o yapmamış gibi
Geliyor, yani yalnız değilmiş gibi
Aynen biliyor ama korkudan susuyor. Zaten ilk geldiği gün anlatmıştı bi şeyler sonra yalanladı, hayır demedimBencede. Tek başına yapmadı ama parmağı var, biliyor. Kısa zamanda cesedi yok edemez gibime geliyor. Eve geliyor komutanı arıyor. Ortada delil bırakmıyor vs. Başkası aldı götürdü buda yardım etti gibi
O herşeye hayır diyor yalan diyor müge bugün sesini dinletiyor hayır yalan ben demedim diyor. Dedin işteAynen biliyor ama korkudan susuyor. Zaten ilk geldiği gün anlatmıştı bi şeyler sonra yalanladı, hayır demedim
Hayır niye diyecemuşumO herşeye hayır diyor yalan diyor müge bugün sesini dinletiyor hayır yalan ben demedim diyor. Dedin işte
Bende bir ora bir bura zap yapıyorumYalı çapkını' na bakıyorum
Sen ne ediyüün
Önce kendime bir alayimda sen dur şimdi Allah aşkına cano3 numara bence
Bana hediye mi alacaksın
Bence diğerleri kullanışsız. 3 daha sağlam duruyor. Herkes de 3 demiş.
Bir hariç diğer ikisi iyi
Kız susune bakmıyorum bacı 3unden hangisini alırsam alayım yanında 3 tane çelik bileklik gelecek zaten hediyeKesin diğerlerinin süsüne aldandı. Süslüü
Biz bile artık Sinan gibi şiveli konuşuyoruz. Tüm milletin ayarını bozdu, kocam dahil....Hayır niye diyecemuşum
Tamam sen hangisini beğendinBende bir ora bir bura zap yapıyorum
Önce kendime bir alayimda sen dur şimdi Allah aşkına cano
Kız susune bakmıyorum bacı 3unden hangisini alırsam alayım yanında 3 tane çelik bileklik gelecek zaten hediye
Ben saati karar kılmaya çalışıyom
Şöyle birşey daha varBir hariç diğer ikisi iyi
İşte hepsiTamam sen hangisini beğendin
Eneeem bakarken dondum
Bu daha iyi sanki