- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
İnşallah yakalarda bir güzel döverlerBugün zaten sansürden arada nefes aldık. Atakol’un onu bir yerde yakalamasını dört gözle bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yakalarda bir güzel döverlerBugün zaten sansürden arada nefes aldık. Atakol’un onu bir yerde yakalamasını dört gözle bekliyorum.
Sabır da bir yere kadar be CanomOnu geçtim türbinde ki seyircilerde Sinan'a saldırmaya başlamış
Bugün bir otobüs şoförü aradı. Sinanı yolda dizleri kan üstü başı kanlı görmüşAcaba gömdü müYa da başkası mı yaptı
Ahırda yeni atılmış bir beton görüldü elticim. Kadir gösterdi bugün. Daha tam kurumamış kapalı alan ve havanın soğuk olmasından dolayı.Acaba gömdü müYa da başkası mı yaptı
Duygu karmaşası yaşatıyor Sinan insanaOnu geçtim türbinde ki seyircilerde Sinan'a saldırmaya başlamış
Bugün bir otobüs şoförü aradı. Sinanı yolda dizleri kan üstü başı kanlı görmüş
Bide dikkat ederseniz kendi evi ve ölen kadının evinin orada çekim yaparken tırnak yemeye başlıyor
Evet pantolonunu yakmış birde anneannesinin evi de aranmamış kilitliymişAhırda yeni atılmış bir beton görüldü elticim. Kadir gösterdi bugün. Daha tam kurumamış kapalı alan ve havanın soğuk olmasından dolayı.
Yaptığı belli zaten. Hamide den ötürü o aileye kafayı takmışEvet pantolonunu yakmış birde anneannesinin evide aranmamış kilitliymiş
O zaman kesin bir şey yaptı
Yaa nezamaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnAz kaldı
Sen busun işteeİnanma zaten kandırıyom
Ne zaman kandırdım sizi aşk olsunSen busun iştee
BUsun derken sen yaparsınn yapmam etmem dediğin şeyleri en güzelini yaparsınNe zaman kandırdım sizi aşk olsun
YekşemleeeeeerrrrYakşamlar
Ay ne güzellermiş yaa
Malesef bitane almam lazım yoksa sitedekinlerin hepsini alasım vardıAy ne güzellermiş yaa
Hepsini al
Ilkini begendim
Nekadar acabaMalesef bitane almam lazım yoksa sitedekinlerin hepsini alasım vardı
Bence 3 numero
199 tl canimNekadar acaba
Valla kafam fena karışık kuzuBence 3 numero
3