- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 numero
Yakşamlar aşkomYakşamlar
Demeyin yaaa ahahaha3 numero
Sen hangisini beğendinDemeyin yaaa ahahaha
Abla ben bayadir almaya niyetliyim ilk 1. Siradakini düşünmüştüm sonra bu 3 ü arasında kararsız kaldım ya. Şimdide netten baktık sipariş verelim dedik ama ben kaldım böyleSen hangisini beğendin
Yalı çapkını' na bakıyorumCanoooooğ neredesin gi C A N O
3 numara bence
Bence diğerleri kullanışsız. 3 daha sağlam duruyor. Herkes de 3 demiş.Abla ben bayadir almaya niyetliyim ilk 1. Siradakini düşünmüştüm sonra bu 3 ü arasında kararsız kaldım ya. Şimdide netten baktık sipariş verelim dedik ama ben kaldım böyle
Bir hariç diğer ikisi iyiAbla ben bayadir almaya niyetliyim ilk 1. Siradakini düşünmüştüm sonra bu 3 ü arasında kararsız kaldım ya. Şimdide netten baktık sipariş verelim dedik ama ben kaldım böyle
Kesin diğerlerinin süsüne aldandı. SüslüüBir hariç diğer ikisi iyi
Aa, bilgi nerden çocuklara da tacizde bulunmuş. İfadeye alınmıştırSinan’ı çocuk şube almış
Anasayfada videoyu paylaşmışlarAa, bilgi nerden çocuklara da tacizde bulunmuş. İfadeye alınmıştır
Şimdi gel de pazartesiyi bekleSinan’ı çocuk şube almış
Pazartesi beni gelişmelerden haberdar edin, erken dönemeyebilirim hastanedenŞimdi gel de pazartesiyi bekle
Pişman olmuş sözde mesaj attığı için.Anasayfada videoyu paylaşmışlar
İnşallah ifadesinde itiraf eder yaptıysaŞimdi gel de pazartesiyi bekle
İçeri girsinde bi, pişmanlık neymiş görsünPişman olmuş sözde mesaj attığı için.