Sağol ablacımÇok geçmiş olsun mavişim acayip salgı durumları devam ediyor hala,covid filan değildir umarım gerçi test filanda yapılmıyor aetık.
Ev temizliği, okula git gel, akşam yemeği telaşı
Devlette yapılmıyormuş artık,özellerde var herhalde,şimdi nasılsın düzeldinmibiraz.Sağol ablacım
Evet test yapılmadı
Yapamam canım istemiyoEv temizliği, okula git gel, akşam yemeği telaşıanca oturdum. Tatlıyı sen yap
Özel hastane yok ki burdaDevlette yapılmıyormuş artık,özellerde var herhalde,şimdi nasılsın düzeldinmibiraz.
Esra Erol daki Kezbanı geçtin sendeYapamam canım istemiyo
Yeni gelinim ben yerim darEsra Erol daki Kezbanı geçtin sendecanım istemiyosa yapmam
Sıkıntı o zaman,iyi olmana çok sevdim mavişimÖzel hastane yok ki burdaBir tane tıp merkezi var. Orası da yapmıyor.
Çok şükür daha iyiyiz abla baya çektirdi ama
Yeni gelinim ben yerim dar
Sağol ablacımSıkıntı o zaman,iyi olmana çok sevdim mavişim
Nasıl olayım dşe gittim bugün prova yaptılar sonrada geçiciler takılacak onu bekliyorum.Sağol ablacım
Sen nasılsın
Sağlıcakla giysin presesimiz,darısı tüm arkadaşlarımıza olsunİlk pembik kıyafetleri aldım. Vatana millete hayırlı olsun. Tez vakitte buradaki arkadaşlarıma da nasip olsun.
Çok geçmiş olsun ablacım. Hastane işleri insanı yoruyor. Biran önce hallolur inşallahNasıl olayım dşe gittim bugün prova yaptılar sonrada geçiciler takılacak onu bekliyorum.
Yarın sabahın köründede hastaneye gidecem elim için,heyet görecekmiş ne diyecekler bilmiyorum.
Amin inşallahİlk pembik kıyafetleri aldım. Vatana millete hayırlı olsun. Tez vakitte buradaki arkadaşlarıma da nasip olsun.
Çok sağol mavişim u aralar hep gidip geldim ya ıktım artık bitsede bende kurtulsam artık.Çok geçmiş olsun ablacım. Hastane işleri insanı yoruyor. Biran önce hallolur inşallah
Öyle abla zor. Rabbim hasta olan herkese şifa versin.Çok sağol mavişim u aralar hep gidip geldim ya ıktım artık bitsede bende kurtulsam artık.
Hastaneler kaynıyor gene o kadar kalabalık ki,genel olarak iyiyim aslında öyle kolayına pes etmem çünkü,yorgunluk oluyor elbette.Öyle abla zor. Rabbim hasta olan herkese şifa versin.Psikolojik olarak da, fiziksel olarak da yoruluyorsun haliyle.
Öyle abla. Adım atılmıyor. Herkesin kendine göre bir derdi var. Daha iyi ol inşallahHastaneler kaynıyor gene o kadar kalabalık ki,genel olarak iyiyim aslında öyle kolayına pes etmem çünkü,yorgunluk oluyor elbette.