Covid değil dimi buYok geçmiyor. Lanet bişey. Bi eklem ağrısı yaptı. Bi baş dönmesi yaptı kafayı kaldıramadım. Şimdi öksürük ses kısıklığı ile devam ediyorşu yaşıma geldim böyle grip görmedim.
Karşı komşuda olmuş aynı. Salgın var herkes hasta. Aciller de adım atacak yer yok
Bence covid. Test yapmıyorlar.Covid değil dimi bu
Oğlumun bu hafta ikişer ikişer yazılıları var. Ondan mutlaka okula gidiyor. Dün sabah kalktı. Başım ağrıyor dediYok geçmiyor. Lanet bişey. Bi eklem ağrısı yaptı. Bi baş dönmesi yaptı kafayı kaldıramadım. Şimdi öksürük ses kısıklığı ile devam ediyorşu yaşıma geldim böyle grip görmedim.
Karşı komşuda olmuş aynı. Salgın var herkes hasta. Aciller de adım atacak yer yok
Benim geçen yıl covidken yasadıklarıma cok benziyor çünkü, benim de 15 gün sesim çıkmamıştı hiçBence covid. Test yapmıyorlar.
Ben zaten hiç geçirmedim
Geçirmişsindir benceBence covid. Test yapmıyorlar.
Ben zaten hiç geçirmedim
Ayy inşallah hasta olmaz. Gelince gitmek bilmiyorOğlumun bu hafta ikişer ikişer yazılıları var. Ondan mutlaka okula gidiyor. Dün sabah kalktı. Başım ağrıyor dediMecburen gitti. Yazılılar bitince aradı gidip aldım. Saat bir falandı uyudu akşam 7 ye kadar Uyandı iki kaşık yemeği zor yedi yine uyudu. Sabah 5 te uyandırdım. Yazılıları var. Bugün iyi ama iştahsız ve yorgun biraz kırıklık var
Havadan mı, yorgunluk mu, hastalık mı çözemedim
AynenBenim geçen yıl covidken yasadıklarıma cok benziyor çünkü, benim de 15 gün sesim çıkmamıştı hiç
Belkide nevoşGeçirmişsindir benceAma herkeste farklı yan etki yapıyor
İnşallah canımAyy inşallah hasta olmaz. Gelince gitmek bilmiyor
Aynenfısıldayarak konuştum bi ara. Sanki boğazını sıkıyorlar gibi konuşurken
Belkide nevoş
İnşallah şekercimYok değil inşallah
Sağol şekerciğimİnşallah şekercim
Sende sağol şekercimSağol şekerciğim
Çok geçmiş olsun mavişim acayip salgı durumları devam ediyor hala,covid filan değildir umarım gerçi test filanda yapılmıyor aetık.Yok geçmiyor. Lanet bişey. Bi eklem ağrısı yaptı. Bi baş dönmesi yaptı kafayı kaldıramadım. Şimdi öksürük ses kısıklığı ile devam ediyorşu yaşıma geldim böyle grip görmedim.
Çicemmmm ne haberrr nasılsınn
Gül goncaaammm,iyiyim sen nasılsın çok geçmiş olsunÇicemmmm ne haberrr nasılsınn