- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.565
Heeyyy gadin ne tatlısı aldınHeeeeeeeeyyyyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeyyy gadin ne tatlısı aldınHeeeeeeeeyyyyyyyy
Sen söyle ben de söyleyeyim.Heeyyy gadin ne tatlısı aldın
Bende iyiyim sağol çcem dişe gideceğim bugün geçici kaplamaları takacak dr bir aksilik olmazsa.Gül goncaaammm,iyiyim sen nasılsın çok geçmiş olsun
OluuuuuurrrrSen söyle ben de söyleyeyim.
Tamam şöyle bir soteye çekilelim.Oluuuuuurrrr
Rabbim işini gücünü rast getirsin inş gül goncamBende iyiyim sağol çcem dişe gideceğim bugün geçici kaplamaları takacak dr bir aksilik olmazsa.
Çok rahatsız birsey o yaaBu deri pantolon giyenler nasıl yıkıyor acaba Aranızda deri pantolon kullanan var mı?
İnşallah çicemm rahat yiyebileyim artıkRabbim işini gücünü rast getirsin inş gül goncam
Ben giyiyorum 3 kere giydim şu andada üstümde,ters çevirip 30 derecede düşük devirde yıkanmak lazım herhalde.Bu deri pantolon giyenler nasıl yıkıyor acaba Aranızda deri pantolon kullanan var mı?
Yaa öyle deme, Allah yardımcın olsun inşallahBana müsade işkence koltuğu beni bekliyor görüşürüz beybiler
Denedin mi hiç? Ben bol paça almak istiyorum. O da rahatsız mıdır acabaÇok rahatsız birsey o yaa
Almak için denedim. Çok istiyordum. Hic esnemiyor. Normalde giydiginden bir beden büyük almak gerekiyor. Sonra bana göre olmadığını anladım ama harika duruyor bazi kişilerde yaa birde deri etekDenedin mi hiç? Ben bol paça almak istiyorum. O da rahatsız mıdır acaba
Moralcağzın nasıl?biride bla0ncuk moralcağzın nasıl demiyor
kötüMoralcağzın nasıl?
Kuzum böyle bir ortamda çalışmak çok zor,Allah yardımcın olsun inşkötü
canımı sıkanın canını sıkmak istesem canımın sıkıntısı yine sıkılmaz demi
Şuradan/şu adamlardan bi kurtulsan keşke.kötü
canımı sıkanın canını sıkmak istesem canımın sıkıntısı yine sıkılmaz demi
Sağol çicem prova oldu şimdilik.Yaa öyle deme, Allah yardımcın olsun inşallah
Paçadan değilde üstkısımlar yapışıyor bacağaDenedin mi hiç? Ben bol paça almak istiyorum. O da rahatsız mıdır acaba
Bende esnedi gerçi kilo verdim ya ondan,sakın ha büyük beden filan alma esneme oldu benimkinde.Almak için denedim. Çok istiyordum. Hic esnemiyor. Normalde giydiginden bir beden büyük almak gerekiyor. Sonra bana göre olmadığını anladım ama harika duruyor bazi kişilerde yaa birde deri etek
Noldu kuzummmbiride bla0ncuk moralcağzın nasıl demiyor