Geçmiş olsun canımGarip bir şekilde grip oldum elticim, toparlanmaya çalışıyorum.
Bende aynı işte tam iyileşmedi ama iyiyim şükür geçen haftaya göreSağ olasın Canom, sen nasıl oldun?
Yok o direk tencerede sunacakBana da alsın
Gerçi benim 1 buçuk sene evvel aldığım bacaklı ve bacaksız kaselerim mevcut
Emir iyi canım
İyi olsun paşaEmir iyi canım
Dur şimdi yazayım periyeEvde değildim fırsatım olmadı.
Ne illetmiş bu ya, bulaşan toparlayamıyor uzun süreBende aynı işte tam iyileşmedi ama iyiyim şükür geçen haftaya göre
Emir de mi hasta oldu?Emir iyi canım
Dur şimdi yazayım periyeEvde değildim fırsatım olmadı.
Aynen öyleNe illetmiş bu ya, bulaşan toparlayamıyor uzun süre
Aynen öyleSağ ol canım benim
Çocuklar dikkat etmiyor
Gece uykudan uyandıran ani ve şiddetli burun akıntısını da ekleyelim.Aynen öyleyapışıp bırakmıyor. Boğaz batması, baş ağrısı, burun tıkanıklığı, eklem ağrısı, öksürük
Bu hafta sınav haftası ondan mecburen okula gidiyor. Ama iki gün önce kendini iyi hissetmedim. Sınava girdi ben gidip aldım. Sonra bütün gün uyuduEmir de mi hasta oldu?
Nevoş dikkat et elticim, okula gitmesin diyeceğim ama sınav zamanı.
AynenGece uykudan uyandıran ani ve şiddetli burun akıntısını da ekleyelim.
Allah yardımcımız olsun canom
Geçmişler olsun inşallah canım.Bu hafta sınav haftası ondan mecburen okula gidiyor. Ama iki gün önce kendini iyi hissetmedim. Sınava girdi ben gidip aldım. Sonra bütün gün uyuduİştahı azaldı. Bu Emir için hastalık belirtisi Ama daha iyi şimdilik sıkıntı yok.
Hava çok ama çok soğuk
Bende kağıt havlu rulosu ve bir poşetleAynenyanımda bir paket selpakla yapıyorum
Amin canım
Ayy ne nalet bişeyBende kağıt havlu rulosu ve bir poşetle
İnce giyiniyorlar, montlarının önünü kapatıyorlar hatta benim kızlar bugün mont giymeden çıkmışlarAynen öyleBizede okuldan oğlan getirmişti