- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Patatesli, kıymalı, pırasalı, peynirli nasıl istersen artıkKocam ıspanaklı sevmiyor peynirli yapayım bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patatesli, kıymalı, pırasalı, peynirli nasıl istersen artıkKocam ıspanaklı sevmiyor peynirli yapayım bari
Üşeniyorum işte sizin gibi üretken değilimBence seviyorsun sevmemen mümkün değil
Sen yapmıyor musunHadi bakalım
YaparsamPeynirli yap
Foto isteriz
Kıymalı da sever bakPatatesli, kıymalı, pırasalı, peynirli nasıl istersen artık
Hafta sonu düşünüyorum.Sen yapmıyor musun
Bizde hergün baklava börek yapmıyoruz ki canın istediğinde yaparsınÜşeniyorum işte sizin gibi üretken değilim
Bende yarın yapamam galiba eşim gündüzde. Okul ev arası git gel anca yemek yapıyorum.Hafta sonu düşünüyorum.
Ama kalkıp kahvaltıya bile yapıyorsunBizde hergün baklava börek yapmıyoruz ki canın istediğinde yaparsın
Yarın arkadaşlarla toplanacağız. Ondan kolay bir şeyler yaparımBende yarın yapamam galiba eşim gündüzde. Okul ev arası git gel anca yemek yapıyorum.
Haftasonu ev ahalisine kıyak geçiyorum Bu ara saldım. Hastayım halaAma kalkıp kahvaltıya bile yapıyorsun
Benim ohooo bir hafta önceden moda girmem lazım
Ne güzel iyi eğlenceler nevoşYarın arkadaşlarla toplanacağız. Ondan kolay bir şeyler yaparım
Sağ ol canım benimNe güzel iyi eğlenceler nevoş
O yok ortada
Neti mi yok acaba kızı hastaydı en sonO yok ortada
İyileşemedin mi halaHaftasonu ev ahalisine kıyak geçiyorum Bu ara saldım. Hastayım hala
O kafam kadar şişseler de mantı falan acıyor yine
Yok geçmiyor. Lanet bişey. Bi eklem ağrısı yaptı. Bi baş dönmesi yaptı kafayı kaldıramadım. Şimdi öksürük ses kısıklığı ile devam ediyor şu yaşıma geldim böyle grip görmedim.İyileşemedin mi hala
El açması börekte yapıyorO kafam kadar şişseler de mantı falan acıyor yine
Gündüz aklıma gelse sorarım geç aklıma geliyorNeti mi yok acaba kızı hastaydı en son