Yaşananlar doktor hatası değildir elticim, ameliyatı olan kendine iyi bakmamış olabilir.Herkes bu doktoru önerdi. Ondan buna gittim.
Birde şey dediler sonrasında sıkıntı oluyormuş. Ben böyle şeyler duysam vazgeçmeyeceğimSağ ol
Öyle elticimYaşananlar doktor hatası değildir elticim, ameliyatı olan kendine iyi bakmamış olabilir.
Ameliyat sonrası çok önemli, kış ayında olman aslında bir +.
Hiçbir ameliyat sonrasında terlemeyi önermiyorlar, yaraların kapanmasında sıkıntı olabiliyormuş.
Kendini sıcak tutacaksın, ama terlemeyeceksin.
Öyle elticim
İnşallah sıkıntısız atlatırım
Allah razı olsun canım benimİnşallah elticim, her zaman duamdasın
Senin doğum ne zaman?İşte hediye gibi hediye hahhahahhaha bence Reşat aldırma, ihtiyaç olursa bozdurulur o. Ne anladım o zaman hediyeden. Baget takımını tamamla. Başka türlü alınmıyor öyle şeyler.
Pişt, gebişka naber?Senin doğum ne zaman?
Haziran ortası.Senin doğum ne zaman?
Allah iyiliğini versin ayşomArkadaşlar, instada bir hesap var, severek takip ediyorum. Kadının ikizleri var, airfreyerı da var ve kadın kızlarını bırakıp konserlere Filan gidiyor Ya da kızlarıyla kocasıyla yurt dışına filan çıkıyor. üstelik bir de 8-5 çalışıyor. imreniyorum böyle kadınlara. Sen de takip ediyor musunOriana ?
Senden bahsettiğini yeni fark etmem peki…Allah iyiliğini versin ayşombir yerden sonra bunye aktif olmayınca bocalıyor ondan hep bi koşturmacayım
Eyvah ikizler mi olacakHaziran ortası.
Hiç anlamam. Çok mu kötü bir şeyEyvah ikizler mi olacak
Ben ikizlerimHiç anlamam. Çok mu kötü bir şey
Ne yapayım, halkalı çöplüğü şeklinde devamPişt, gebişka naber?
Aman aman ikizler mi Olacak (yaka silken emoji)Haziran ortası.
Allah iyiliğini versin ayşombir yerden sonra bunye aktif olmayınca bocalıyor ondan hep bi koşturmacayım
Benim ikisi de haziran doğumluHiç anlamam. Çok mu kötü bir şey
BenimdeBen ikizlerimHiç iyi söylemiyorlar arkamızdan
Canom yetiş bize laf ediyorlarBenimde
İkizler kadını ile ikizler erkeği aynı değil ki. Sapla samanı karıştırmayın kııaz. Kadınları farklı oluyor. Erkekleri için aynı şeyi söyleyememCanom yetiş bize laf ediyorlar
Bak bu kocası ikizler olan kadın bezmişliği, nerde görsem tanırımNe yapayım, halkalı çöplüğü şeklinde devamsenden naber? Esas haberler sende
Aman aman ikizler mi Olacak (yaka silken emoji)
Seninki yoksa ikizler miBak bu kocası ikizler olan kadın bezmişliği, nerde görsem tanırım