Bende severimKıro kıro sarı bileğğğnnnziklerini bana yollayabilirsin gezenticiğim. Ben severim şıkır şıkır ses eder.
Hayırlı akşamlar elticim nasılsınHayırlı akşamlar herkese
Aynen gösterme kızınıBence gayet makul bir istek. Almazsa gelmesin yanıma.
Bende gönlümce takamadım hiç, hep herifim bir şey çıkarıp bozdurdu.Bende severimPek olmadı ondan galiba
Kvler düğün sonu hepsini almışlardı. Yalnız gelinsin sorun olmasın demişlerdi
Hiç takamadım
Iyiki katılmışım ozamanaO özel oldu canım bundan sonra kazanırsak diyelim
Hahahahhshdjd. Bir gün ev alırız diye tutuyoruz ama o da zor görünüyor.Kıro kıro sarı bileğğğnnnziklerini bana yollayabilirsin gezenticiğim. Ben severim şıkır şıkır ses eder.
Hafif ateşli ve altına işeten öksürüklü elticim.Hayırlı akşamlar elticim nasılsın
Benimde sonrakiler öyle olduBende gönlümce takamadım hiç, hep herifim bir şey çıkarıp bozdurdu.
Ama artık akıllandım, çalışırken aldıklarımı koluma takamasam da sakladığım yer sağlam.
Çok geçmiş olsunHafif ateşli ve altına işeten öksürüklü elticim.
Sen nasılsın?
Yalnızlık: BEN NE ALAKABende severimPek olmadı ondan galiba
Hiç takamadım
Öyle söyleme neden olmasınHahahahhshdjd. Bir gün ev alırız diye tutuyoruz ama o da zor görünüyor.
Hırsız girermişYalnızlık: BEN NE ALAKA
Benim hiç kocam alacak diye bir beklentim yok, almaz çünkü. Çok borcu var banaBenimde sonrakiler öyle olduKocam alacak inşallah
Sağlıkla kullan inşallah
Benimki de düğünün 4. günü hepsini bozdurduBende severimPek olmadı ondan galiba
Hiç takamadım
Yeni konut yasası çıkacak ya, sıfır dairelere baktık. Müteahhitler vermiyor bildiğin. Krediyle sattıklarında ucuz gösterip vergiden kaçıramıyorlarmış. Ben de ümitlenmiştim bu sefer.Öyle söyleme neden olmasın
Bizimde borç çokBenim hiç kocam alacak diye bir beklentim yok, almaz çünkü. Çok borcu var bana
Olanları alamasın diye anamdan almıyorum
Havalar seni daha da ağrılı yapıyor, bir an evvel Mart gelsin ve kurtul inşallahÇok geçmiş olsun
Benimde ameliyat olma perileri geldi çünkü ağrılarım çoştu
Keşke biz de ev alsak da bozdursamBenimki de düğünün 4. günü hepsini bozdurduama biz ev aldık o vakit
Bizde bir yıl sonra araba almıştıkBenimki de düğünün 4. günü hepsini bozdurduama biz ev aldık o vakit
Umarım bir fırsat olur canımYeni konut yasası çıkacak ya, sıfır dairelere baktık. Müteahhitler vermiyor bildiğin. Krediyle sattıklarında ucuz gösterip vergiden kaçıramıyorlarmış. Ben de ümitlenmiştim bu sefer.