Tatlı Tarifi En Kolay,En Hafif Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Sütlü Tatlı Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    564
  • Anket Kapalı .
Havalar seni daha da ağrılı yapıyor, bir an evvel Mart gelsin ve kurtul inşallah 🤲🏻🥺🤗
Elticim bu sıra kafam çok karıştı.
Bir tanıdığımın eltisi benim olacağım ameliyatı aynı hastanede oldu. Enfeksiyon kaptı. 20 güne yakın hastanede yattı🥺Gözüm korktu🥺Ya benimde sıkıntı olup uzarsa 🥺Ya ameliyat işe yaramazsa ağrılar geçmezse🥺Aklımda deli sorular.
Birde Rahim alınınca ayrı dertler çıkıyormuş. Keşke birileri beni rahatlatsa. Oldum iyiyim dese😁

Bir tanıdığımı eltisi benim olacağım ameliyatı aynı hastanede oldu. Enfeksiyon kaptı. 20 güne yakın hastanede yattı🥺Gözüm korktu🥺Ya benimde sıkıntı olup uzarsa 🥺Ya ameliyat işe yaramazsa ağrılar geçmezse🥺Aklımda deli sorular.
Birde Rahim alınınca ayrı dertler çıkıyormuş. Keşke birileri beni rahatlatsa. Oldum iyiyim dese😁
Herkes bir olmaz nevoş. Kendini başkası ile mukayese etme bence 😐

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Amin 🤲🏻
O kadar ucuza kapatma kızım deli misinnnnn
Oğlanda baget kolye küpe yüzük almıştı. Bilekliği kaldı. Sıra bileklikte 😂 bu doğumda ya baget bileklik aldırıcam ya da çocukların isimleri yazılı günlük ama parada ağır bir kolye 😂 2.5 Reşat da isteyebilirim. 😂 bizde doğum günü çok. Şubatta benim, martta oğlanın. Onlardan birinde airfryerı kakalarım. olmadı haziranda eşimin doğum günü, ben ona hediye alırım asdfsdfff 😂

olmadı haziranda eşimin doğum günü, ben ona hediye alırım asdfsdfff 😂
İşte hediye gibi hediye hahhahahhaha bence Reşat aldırma, ihtiyaç olursa bozdurulur o. Ne anladım o zaman hediyeden. Baget takımını tamamla. Başka türlü alınmıyor öyle şeyler. 😁

Bir tanıdığımın eltisi benim olacağım ameliyatı aynı hastanede oldu. Enfeksiyon kaptı. 20 güne yakın hastanede yattı🥺Gözüm korktu🥺Ya benimde sıkıntı olup uzarsa 🥺Ya ameliyat işe yaramazsa ağrılar geçmezse🥺Aklımda deli sorular.
Elticim, bünyeye bağlı enfeksiyon durumları. Herkes aynı sıkıntıları çekecek diye bir durum yok.
Doktorun yorumları vardır doktorlarsitesi’nde, oradan bakman daha mantıklı olur.

Gebelik gibi düşün, 2 doğum yaptın gebeliklerinde yaşadığın şeyler aynı mıydı?

Benim kv 35 yaşında aldırmış rahmini, dünyam kurtuldu ölecektim diyor mesela🤷🏻‍♀️

Elticim, bünyeye bağlı enfeksiyon durumları. Herkes aynı sıkıntıları çekecek diye bir durum yok.
Doktorun yorumları vardır doktorlarsitesi’nde, oradan bakman daha mantıklı olur.

Benim kv 35 yaşında aldırmış rahmini, dünyam kurtuldu ölecektim diyor mesela🤷🏻‍♀️
Misal benim ameliyatım.
O zaman doktorum bana enfeksiyonun hiç bitmeyecek, yaralarından iltihap akacak, ateşin düşmeyecek, ağrıların dinmeyecek. Rahat 2 ay çekeceksin dedi.
Ama ne oldu, sadece 1 ay ateşim düşmedi. Ağrı-mağrı, iltihap yara kapanmaması hiç birini yaşamadım.🤷🏻‍♀️

İnşallah sende bir sıkıntı yaşamayacaksın.🤲🏻🤗😍

Herkes bu doktoru önerdi. Ondan buna gittim.
Birde şey dediler sonrasında sıkıntı oluyormuş. Ben böyle şeyler duysam vazgeçmeyeceğim🤗Sağ ol🤗🥰

Misal benim ameliyatım.
O zaman doktorum bana enfeksiyonun hiç bitmeyecek, yaralarından iltihap akacak, ateşin düşmeyecek, ağrıların dinmeyecek. Rahat 2 ay çekeceksin dedi.
Ama ne oldu, sadece 1 ay ateşim düşmedi. Ağrı-mağrı, iltihap yara kapanmaması hiç birini yaşamadım.🤷🏻‍♀️

İnşallah sende bir sıkıntı yaşamayacaksın.🤲🏻🤗😍
Ahhh inşallah elticim🤗🥰❤️🤲

X