- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.139
İnşallah alırsınız canım benim.Keşke biz de ev alsak da bozdursam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah alırsınız canım benim.Keşke biz de ev alsak da bozdursam
Hmmmm ok.Hırsız girermiş
Güzel yatırımlar bunlar. Altın herzaman alınırBizde bir yıl sonra araba almıştık
Elticim bu sıra kafam çok karıştı.Havalar seni daha da ağrılı yapıyor, bir an evvel Mart gelsin ve kurtul inşallah
Hmmmm ok.
Çok şükür sonunda evi alabildik.Güzel yatırımlar bunlar. Altın herzaman alınır
Herkes bir olmaz nevoş. Kendini başkası ile mukayese etme benceElticim bu sıra kafam çok karıştı.
Bir tanıdığımı eltisi benim olacağım ameliyatı aynı hastanede oldu. Enfeksiyon kaptı. 20 güne yakın hastanede yattıGözüm korktuYa benimde sıkıntı olup uzarsa Ya ameliyat işe yaramazsa ağrılar geçmezseAklımda deli sorular.
Birde Rahim alınınca ayrı dertler çıkıyormuş. Keşke birileri beni rahatlatsa. Oldum iyiyim dese
Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Darısı olmayanlara inşallahÇok şükür sonunda evi alabildik.
Amin inşallahAllah güle güle oturmayı nasip etsin. Darısı olmayanlara inşallah
Çok kafam karıştı yaHerkes bir olmaz nevoş. Kendini başkası ile mukayese etme bence
Tekrar gittin mi doktoraÇok kafam karıştı ya
Ya gitsem bir şey yapmıyorAmeliyat diyor. Ondan şubat ayında gidip sıra alacağım.Tekrar gittin mi doktora
AminMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
Oğlanda baget kolye küpe yüzük almıştı. Bilekliği kaldı. Sıra bileklikte bu doğumda ya baget bileklik aldırıcam ya da çocukların isimleri yazılı günlük ama parada ağır bir kolye 2.5 Reşat da isteyebilirim. bizde doğum günü çok. Şubatta benim, martta oğlanın. Onlardan birinde airfryerı kakalarım. olmadı haziranda eşimin doğum günü, ben ona hediye alırım asdfsdfffO kadar ucuza kapatma kızım deli misinnnnn
İşte hediye gibi hediye hahhahahhaha bence Reşat aldırma, ihtiyaç olursa bozdurulur o. Ne anladım o zaman hediyeden. Baget takımını tamamla. Başka türlü alınmıyor öyle şeyler.olmadı haziranda eşimin doğum günü, ben ona hediye alırım asdfsdfff
Hayırlısı olsun nevoş. İnşallah istediğin gibi olur. Rabbim şifa versinYa gitsem bir şey yapmıyorAmeliyat diyor. Ondan şubat ayında gidip sıra alacağım.
Amin canımHayırlısı olsun nevoş. İnşallah istediğin gibi olur. Rabbim şifa versin
Elticim, bünyeye bağlı enfeksiyon durumları. Herkes aynı sıkıntıları çekecek diye bir durum yok.Elticim bu sıra kafam çok karıştı.
Bir tanıdığımın eltisi benim olacağım ameliyatı aynı hastanede oldu. Enfeksiyon kaptı. 20 güne yakın hastanede yattıGözüm korktuYa benimde sıkıntı olup uzarsa Ya ameliyat işe yaramazsa ağrılar geçmezseAklımda deli sorular.
Birde Rahim alınınca ayrı dertler çıkıyormuş. Keşke birileri beni rahatlatsa. Oldum iyiyim dese
Misal benim ameliyatım.Elticim, bünyeye bağlı enfeksiyon durumları. Herkes aynı sıkıntıları çekecek diye bir durum yok.
Doktorun yorumları vardır doktorlarsitesi’nde, oradan bakman daha mantıklı olur.
Gebelik gibi düşün, 2 doğum yaptın gebeliklerinde yaşadığın şeyler aynı mıydı?
Benim kv 35 yaşında aldırmış rahmini, dünyam kurtuldu ölecektim diyor mesela
Herkes bu doktoru önerdi. Ondan buna gittim.Elticim, bünyeye bağlı enfeksiyon durumları. Herkes aynı sıkıntıları çekecek diye bir durum yok.
Doktorun yorumları vardır doktorlarsitesi’nde, oradan bakman daha mantıklı olur.
Gebelik gibi düşün, 2 doğum yaptın gebeliklerinde yaşadığın şeyler aynı mıydı?
Benim kv 35 yaşında aldırmış rahmini, dünyam kurtuldu ölecektim diyor mesela
Ahhh inşallah elticimMisal benim ameliyatım.
O zaman doktorum bana enfeksiyonun hiç bitmeyecek, yaralarından iltihap akacak, ateşin düşmeyecek, ağrıların dinmeyecek. Rahat 2 ay çekeceksin dedi.
Ama ne oldu, sadece 1 ay ateşim düşmedi. Ağrı-mağrı, iltihap yara kapanmaması hiç birini yaşamadım.
İnşallah sende bir sıkıntı yaşamayacaksın.