Evet hahahjahajSeninki yoksa ikizler mi
Allah sabır versin kardşiimEvet hahahjahaj
Ben de kova oldugum için anlaşıyoruz ama bazen kova halimle bile zorlanıyorum hahahshjaAllah sabır versin kardşiim
Aynen öyle canımİkizler kadını ile ikizler erkeği aynı değil ki. Sapla samanı karıştırmayın kııaz. Kadınları farklı oluyor. Erkekleri için aynı şeyi söyleyemem
Bakraç burcusun dimekBen de kova oldugum için anlaşıyoruz ama bazen kova halimle bile zorlanıyorum hahahshja
Benim eşimde yay oda zor bir karakterBen de kova oldugum için anlaşıyoruz ama bazen kova halimle bile zorlanıyorum hahahshja
Benimki teraziBenim eşimde yay oda zor bir karakter
Benim ay burcum teraziBenimki terazi
Bak bu kocası ikizler olan kadın bezmişliği, nerde görsem tanırım
Ne yapayım, halkalı çöplüğü şeklinde devamsenden naber? Esas haberler sende
Aman aman ikizler mi Olacak (yaka silken emoji)
Bakraç mıBakraç burcusun dimeken azından anlaşıyorsunuz. İyi bari Evlilikte kafa dengi olması lazım eşlerin. Yoksa çekilmez
Benim de ay burcum Yay severim ben YaylarıBenim eşimde yay oda zor bir karakter
İzdivaç programında dayılar öyle diyorduBakraç mı
Fırın sütlaç ile zerdeyi aynı anda yedim. Sen düşünÇöp mide daha da çöpleşecek mi acaba 1-2 hafta içerisinde, asıl soru bu
Yarın progesteron tetkiki ile açılışı yapıyoruz. 8 gün içinde de regl bekleniyor.
Anlayacağın bu 10 gün içinde bir aksilik çıkmaz ise başlanıyor.
Püüüüüüüüİzdivaç programında dayılar öyle diyordu
İki pirinçli dadluFırın sütlaç ile zerdeyi aynı anda yedim. Sen düşün
hadi hayırlı haberler inşallah
Aynen canım iyi anlaşırızBenim de ay burcum Yay severim ben Yayları
Zaten en iyi anlaştığım burçlar, ikizler terazi ve yay
Hahahahahah evet ya eşim de öyle herkesle o kadar kolay iletişim kuruyor kiAynen canım iyi anlaşırız
Övünmeyelim ama biz ikizler herkes ile iyi anlaşırız
Ne diyosuuuun kiiimNetten alıntı ile yarışmaya katılmak mıTabi canım neden olmasın