- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Tabi sonra sıra sendeO kadar ucuza kapatma kızım deli misinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi sonra sıra sendeO kadar ucuza kapatma kızım deli misinnnnn
Üstümuzdeki yıldızz daauuuvvvvvNe rozeti
Benim kafamdaki hediye belli. Şimdiden söyledim ona göre ayarlasın sjsjsjsjTabi sonra sıra sende
Ne istedin kızBenim kafamdaki hediye belli. Şimdiden söyledim ona göre ayarlasın sjsjsjsj
O özel oldu canım bundan sonra kazanırsak diyelimÜstümuzdeki yıldızz daauuuvvvvv
NeymişBenim kafamdaki hediye belli. Şimdiden söyledim ona göre ayarlasın sjsjsjsj
Eve falan değil kendime hediye istedim direkt. Altınbaş’tan beyaz altın, taşlı setler oluyor ya. 20-25 bin falan. Ondan alsın, hem hatırası olur, hem de bozdurma ihtimali yok. Düğün takıları duruyor ama kıro kıro sarı altınlar. Onları takamıyorum bir davette falan. Böyle bir şey lazımdı bana. NevresteNe istedin kız
Bunu kocamdan istiyorsun değil miEve falan değil kendime hediye istedim direkt. Altınbaş’tan beyaz altın, taşlı setler oluyor ya. 20-25 bin falan. Ondan alsın, hem hatırası olur, hem de bozdurma ihtimali yok. Düğün takıları duruyor ama kıro kıro sarı altınlar. Onları takamıyorum bir davette falan. Böyle bir şey lazımdı bana. Nevreste
Vaay beee bizde hediye alındı sanıyoruz. Millet neler alıp takıyorEve falan değil kendime hediye istedim direkt. Altınbaş’tan beyaz altın, taşlı setler oluyor ya. 20-25 bin falan. Ondan alsın, hem hatırası olur, hem de bozdurma ihtimali yok. Düğün takıları duruyor ama kıro kıro sarı altınlar. Onları takamıyorum bir davette falan. Böyle bir şey lazımdı bana. Nevreste
Parası varsa alsın tabiVaay beee bizde hediye alındı sanıyoruz. Millet neler alıp takıyor
Alır inşallah ne diyelim
Antep gelini olmak bunu gerektirir
Bencede alsın Yakışır Margaret eParası varsa alsın tabi
Evet niye ki? E zaten o ilkinde bana isim yazılı altın kolye yaptırmıştı. Gramını düşündüğümde 15 bin eder o da. Gereksiz bir şeydi. Bana sorsa istemezdim. Bari bu seferki işime yarasın ahsjsjs. C A N OBunu kocamdan istiyorsun değil mi
Para bulur o, yeter ki istesin.Parası varsa alsın tabi
Benden istiyorsun zannettimEvet niye ki? E zaten o ilkinde bana isim yazılı altın kolye yaptırmıştı. Gramını düşündüğümde 15 bin eder o da. Gereksiz bir şeydi. Bana sorsa istemezdim. Bari bu seferki işime yarasın ahsjsjs. C A N O
Sıkıştır alsınPara bulur o, yeter ki istesin.
Bence gayet makul bir istek. Almazsa gelmesin yanıma.Sıkıştır alsın
Kıro kıro sarı bileğğğnnnziklerini bana yollayabilirsin gezenticiğim. Ben severim şıkır şıkır ses eder.Eve falan değil kendime hediye istedim direkt. Altınbaş’tan beyaz altın, taşlı setler oluyor ya. 20-25 bin falan. Ondan alsın, hem hatırası olur, hem de bozdurma ihtimali yok. Düğün takıları duruyor ama kıro kıro sarı altınlar. Onları takamıyorum bir davette falan. Böyle bir şey lazımdı bana. Nevreste