Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin topicteki tarifler beni resmen baştan çıkarıyor. Anlaşılması kolay bugünlerde deneyeceğim birkaç tarif daha var. Tekrar teşekkürler kaydirigubbakcemile3
Öncelikle selamlar herkese artık bende buradayım
Öncelikle selamlar herkese artık bende buradayım
arkadaşlar en iyi sonuç aldığımız tarifleri paylaşalım mı?
ben başlatıyorum.
Kaynana Boğan :)
Malzemeler:250 gr margarin (veya tuzsuz tereyagi),1 bardak pudra sekeri,2 yumurta,1 bardak un,Aldigi kadar nisasta,1 kabartma tozu
Yapılışı : Oncelikle margarin, pudra sekeri ve yumurta iyice karistirilir. Daha sonra unu, kabartama tozu ilave edilip aldigi kadar nisasta ile yogrulur. Onceden isitilmis (325F - 170C) firinda pisirilir. Afiyet olsun...
cnm bu tarifini dün akşam denedim çok güzel oldu ellerine sağlık cnm kaydirigubbakcemile5
%100 görüntüdeki gibi mükemmel sonuç demi canım..afiyet olsun........
ben de nacizane iyi yaptigim ve kim yediyse cok seven bir salata tarifi yazayim.
Makarna Salatasi
mazemeler:
bir paket makarna ben ufak olanlarindan aliyorum
bir kase yogurt
bir kase mayonez
yarim demet dere otu
bir kase haslanmis misir
bir kase haslanmis bezelye
bir kase de karisik renkteki biberlerden dograma
salatalik tursusu
yapilisi
makarnayi hasliyoruz ve pistikten sonra iyice sogutuyoruz soguduktan sonra bir karistirma kabina alip uzerine once mayonez ve yogurdu katip iyice karistiriyoruz.ardindan diger tum mazemeler salatalik dogranacak karistiriyoruz.tuzunu ayarlayip servis tabagina aliyoruz uzerine dogranmis dere otu serpip afiyetle yiyoruz.gercekten soguk soguk cok guzel gidiyor ben gelen misafirlerime mutlaka yaparim.