bu arada arkadaşlar önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum..sonunda doğru sütyeni buldum sayenizde..YENİ İNCE 1950 MODELİ harika..herkes zayıflamışsın diyor..çok beğendim..eskiden çok paralar harcıyorken kaan parfümerinden 18 tl ya aldım...:teytey::teytey:
Herkese merhaba trıumph kullanan ve memnun kalan arkadaşlar hangi modelini kullandınız ben bakıyorum netten 2 modeli varda
80 d kullanıyorum kom rosense aldım ama daha üyük gösterıyor ya başka önerın bana cok kötuyummmmm
trıump ankda nerde bulabilirim önerrmısınızzz
yada komun hangi modelıne gecsemmm..cok mutsuzm yenı ıncıyıo bende duydum ama kadın o sana olmaz dedı
arkadaşlar bugüne kadar denemediğim sütyen markası kalmamıştı bir beden de olsa küçük gösterebilmek için ama hiçbirinden yeterince iyi sonuç alamamıştım. genelde barbara ve kom kullanırdım ama geçen gün bir sütyen buldum ki en az 2 beden küçülttü. --Berlei B510 Minimiser Sutyen-- kesinlikle denemelisiniz. 95 olan göğüslerimi 85 gösteriyor ve toparlarken yandan ya da üstten taşırmıyor. bunca zaman boşuna para dökmüşüm onca sütyene. ben 73 tl'e satın aldım ankarada koray mağazasından. bunu kullanırsanız başka markaya bakmayacaksınız bile. başlarda çok sıkı tuttuğu için zor alıştım ama sonra vazgeçilmezim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?