Benim sorunum sirtimin dar olmasi bu nedenle sadece kücültücü olmasi yetmiyor bir de Cup sistemli olmasi gerekiyor.
Triumph'un comfort minimizer'ini kullaniyorum. Ancak gögüs uclarimi belli ediyor. Ince yani. Kisin daha cok tercih ediyorum. Yazin da cok bunaltici günlerde eger kalin kullanamayaksam veya renkli bluzlarla falan kullaniyorum. Güzel toparliyor. Ayrica askilari lastikli olmadigi icin yürürken sallanma derdi yok :) Bence bu cok önemli bir ayrinti. Ic giyim firmalari bunu hic akil edemiyorlar. Ben simdiye kadar askisi lastikli olmayan Trimphtan baska sütyen görmedim.
Ayrica spor yapanlara tavsiyem
Triumph'un High Performer'i. Hayatimda gördügüm en iyi spor sütyeni. Tak sütyeni saatlerce kos. Bunun da askilari yine lastikli degil ve alttan destek yapan kalin saglam lastikleri var.
Bunun disinda
Magic Form denen bir markayi tesadüf kesfettim. Ne varsa Türklerde var :) Internetten sitesine bakabilirsin. Ben 5738 modelini kullaniyorum ve cok memnunum. Tüm cup süngerli, ama öyle kalin degil. Böylece gögüs uclarim belli olmuyor
Ince t-shirler ya da gece kiyafetleriyle cok iyi gidiyor. Askilarini istersen cikariyorsun istersen boyundan yapabiliyorsun. Yani cok kullanisli bir sütyen.
Ama iste bunlar düz sütyenler öyle süslü falan degiller. Diyeceksiniz ki simdi sen de buldun da bunuyorsun. Saglam dantelden, ya da iste süslü minimizer bilen var mi?
Bu arada baska Cup'lu minimizer tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Ben Ankara'da oturuyorum. Magaza falan yazarsaniz da cok iyi olur.
Triumph'u ben yurtdisindan aldim. Türkiye'de nerde bulabilirsin ben de bilmiyorum
80 d kullanıyorum kom rosense aldım ama daha üyük gösterıyor ya başka önerın bana cok kötuyummmmm
trıump ankda nerde bulabilirim önerrmısınızzz
yada komun hangi modelıne gecsemmm..cok mutsuzm yenı ıncıyıo bende duydum ama kadın o sana olmaz dedı