Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kom kullanıyorum gayet güzel hemde çok çok dik tutuyo göğüsleri.gerçi artık bu tarz sutyenlere pek ihtiyacım kalmadı çünkü küçüldüler.
kesinlikle yeni inci.kaç senedir kullanıyorum.yazın askılarıda çıkıyor.herkes sen çok zayıfladın iice küçükldü gögüslerin diyolar ama yeni inci harika toparlıyor.fiyatıda çok uygun.20 tl.şiddetle tavsiye ederim.şakkıdı
Kesinlikle katılıyorum. Bende 2 senedir kullanıyorum. Diğer toparlayıcı sutyenlere göre hem iyi toparlıyor hem de ucuzBende yeni inci kullanıyorum 6 aydır ve ilk kullanmaya başladığımda arkadaşlarım zayıfladığımı söyleme başlamışlardı ama kilo vermemiştim sadece sütyenimin modelini ve markasını değiştirmiştim. Özellikle Yeni İncinin 1680 kodlu modelleri çok güzel ayrıca 6 aydır kullandığım halde yıpranma olmadı sadece ben elde yıkamaya özen gösteriyorum.
berlie kesinlikle çok kötü hele uçlar sippp sivrii
74 TL ye aldım çok pişmanım
berlei b 510 kullananlar. südyenin çizgileri dışaran belli oluyormuu
Çok dar giyilmediği sürece belli olmuyor, zaten darda tüm çamaşırlar belli oluyor.
Her ne kadar en iyisi berlei olsa da , kom serena da düşünülebilir.
http://www.camasironline.com/kom-serena-balensiz-pmu47
ben normal südyen de 85 kullanıyorum. internetten almayi düşünüyorum.cankirida yasiyorum. Burası küçük olduğu için pek bulunmuyor. beden olarak yine aynı mı almamız gerekiyor yoksa bi beden küçük mu?
ben normal südyen de 85 kullanıyorum. internetten almayi düşünüyorum.cankirida yasiyorum. Burası küçük olduğu için pek bulunmuyor. beden olarak yine aynı mı almamız gerekiyor yoksa bi beden küçük mu?
evet, yine kendi bedeninizde
almanız gerekmekte