• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    124
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70:
Yok o kategori de yorumlarını çok sevdiğim sen, Aus gibi kişiler varken bennnn, sayende kaç araştırma yaptım, hakkını Nasıl yerim:KK70:
Ay Estağfurullah, ama bence o kategoride kalman lazım. Gerçekten iyi yorum yapan birinin sırf yönetici diye klasman dışı kalması gerekmiyor, hadi öyle "ödüllü" bir yarışma olsa anlarım da kendi kendimize bir ay eğleşicez sonuçta.

ayyy yok artııııkkk neler görüyor bu gözler:KK53: yahu bu eğlencelik bi şey değil miydii

bende en süper üye kategorisinde yokum zalım uyeler:63::63:

Eglencelikti ama maalesef bazı arkadaşlar çok ciddiye alıp çamur atmaya başladılar . Emeklere laf ettiler çok yaZık oldu ..

Sebebinide az çok tahmin ettigim için neden boyle yapıldığının iki kat daha cok üzülüyor insan.

Ay Estağfurullah, ama bence o kategoride kalman lazım. Gerçekten iyi yorum yapan birinin sırf yönetici diye klasman dışı kalması gerekmiyor, hadi öyle "ödüllü" bir yarışma olsa anlarım da kendi kendimize bir ay eğleşicez sonuçta.
Ne estağfrullahı ciddi ciddi tırım tırım araştırmalar yapıyorum sayenizde, valla beyin jimnastiğinden aklım zehir gibi çalışıyor, işleyen demir pas tutmazmış:KK70:

:KK70::KK70:
Yok o kategori de yorumlarını çok sevdiğim sen, Aus gibi kişiler varken bennnn, sayende kaç araştırma yaptım, hakkını Nasıl yerim:KK70:

Gönlünün bir köşesinde yatan aslanın ben olduğumu biliyordum mune :KK70::KK70::KK70:

Hep marilyn yüzünden , koca sene boş bıraktım ; önüne gelene ''oku evladım , öğren de gel '' demiş hatun :KK52::KK52::KK52:

Gönlünün bir köşesinde yatan aslanın ben olduğumu biliyordum mune :KK70::KK70::KK70:

Hep marilyn yüzünden , koca sene boş bıraktım ; önüne gelene ''oku evladım , öğren de gel '' demiş hatun :KK52::KK52::KK52:
Ya ya öyle dedim de "sen okudun da ne oldun" dediler bana :D Diyen de kendince haklı tabii, benim de bir şey olduğum yok sonuçta :D Okumayan öldü de okuyan ölmedi mi :D
Evetttt, yokluğunda neler yaptı bize:-) çek kurtar bizi:KK70:
Evinin gadını çocuklarının anası olacaksın Mune!!!
:D

sen bana neden cevap yazmıyorsun özelden yoksa beni beğenmiyor musun:63:

bu arada memur atamalarını bekliyorum diyodun marilyn monroe marilyn monroe noldu
püfff sorma her yeri yazdım gelmedi gelmedi, bizden 450 kişi alınca puanlar da düşmek bilmedi. son 10 yılın en düşük alımı yapıldı 2014 puanıyla, hala 91ler çıkıyor sağdan soldan delireceğim.
Ben kaç hafta bekledim, bekle accık :KK53: derin mevzu dikkatli yazmak lazım :KK45:

püfff sorma her yeri yazdım gelmedi gelmedi, bizden 450 kişi alınca puanlar da düşmek bilmedi. son 10 yılın en düşük alımı yapıldı 2014 puanıyla, hala 91ler çıkıyor sağdan soldan delireceğim.
Ben kaç hafta bekledim, bekle accık :KK53: derin mevzu dikkatli yazmak lazım :KK45:

:KK53:bunu diyeceğini biliyidim:KK48:

ama ben yoğunum arkadaş gelen giden hastane postane kafada binbir dert :confused:

bide hastalandım boğazlarım şiş boşmuyum ben:-)

evet sorma yaaa kalan taban mesela 90 da kalmış ama arada seçmeler çıkmıyomu 91 gibi 92 gibisinir oluyor insan:KK53:

yahu şu memur maaşlarına %100 zam yapsalarda kariyerli ev hanımı olarak devam etsem yaşamıma :KK68:

:KK53:bunu diyeceğini biliyidim:KK48:

ama ben yoğunum arkadaş gelen giden hastane postane kafada binbir dert :confused:

bide hastalandım boğazlarım şiş boşmuyum ben:-)

evet sorma yaaa kalan taban mesela 90 da kalmış ama arada seçmeler çıkmıyomu 91 gibi 92 gibisinir oluyor insan:KK53:

yahu şu memur maaşlarına %100 zam yapsalarda kariyerli ev hanımı olarak devam etsem yaşamıma :KK68:
Hayır, normal şartlarda aldığım puanla atanmamam imkansıza yakın ama olmuyor arkadaş, adam 90'la sınır köyüne zar zor atanıyor.
Püfff ben de bir oturamıyorum aslında totomun üstüne, bir bugün rahata erebildim her nasılsa.
Vallaha negzel olur %100 zam. Misler gibin.

Hayır, normal şartlarda aldığım puanla atanmamam imkansıza yakın ama olmuyor arkadaş, adam 90'la sınır köyüne zar zor atanıyor.
Püfff ben de bir oturamıyorum aslında totomun üstüne, bir bugün rahata erebildim her nasılsa.
Vallaha negzel olur %100 zam. Misler gibin.
umut fakirin ekmeğii işte:KK51: ben hiç istemem çalışmak yaaa :oops: ye iç gez toz:21: ama napimmm olmuyor
hamdolsun halimize yetmiyor mu yetiyor ama nefis istiyor işte :63:

Ben seviyorum çalışmayı ya, 1 yıldır evdeyim delirmeme az kaldı, oturamıyorum ben.
:KK53: nası tabi yalnızsın nolcak iş yok güç yok valla benim mutfak var toplancak ev süpürülcek evde iş bitmiyoki sıkılmaya vaktin bile kalmıyo ama saldım bi -iki saatlik hastayım hiç uğraşamam :63:

Şahsım adına açıklayayım,siyasetle ilgisi yok ama göz var izan var şimdi,herhangi bir konuya vakıf olduğunu düşünmediğim BAZI nickleri listede görünce komiğime gitti ve aday gösterenlere güldüm "akıllarından ne geçiyordu acaba?" diye,olay bundan ibarettir.Benimki de sadece eğlence yani

Üşenmeden, özenle, kah küçük bir çocuğa kah kendinden kat be kat büyük birine anlatır gibi izah eden, yazdıklarından öğrendiğim ya da eksik bilgilerimi tamamladığım kişidir marilyn monroe marilyn monroe
Kurallara dikkat ederek yazması da ayrıca tebrik edilmelidir.

Back