En harika sevgililer günü

Sadece “kendine gel” dedim diye köpekle mi konuşuyorsun dedi. Gereksiz bir tepkiydi o da yani.

Ev işi yapması olması gereken bir şey. Keşke bu gerçek benimsense de kıskanılacak bir şey olarak kabul edilmese.

Çok teşekkürler cevabınız için. İş bölümü konusunda kesinlikle aynı görüşteyim sizinle.

İlişkiyi sürdürmemin ve şans vermek istememin sebebi, son beş yılda zaten tartışsak da aramızda saygı sınırlarının aşılmaması, genel olarak iyi anlaşmamız, güzel sohbet etmemiz, genelde sorunları tatlıya bağlamayı başarabilmemiz idi. Ama son iki tartışmamız hakaretin işin içine girmesi şimdiye kadar koruduğumuz bu dengenin bozulmasına sebep oluyor.

Çocuk gibi önemli kararlar vermeden önce, bu evlilik yürüyecek mi diye ciddi ciddi düşünüyorum.

Öyle bir iddiam olmadı. Benim de makul olmayan davranışlarım oluyordur. Ama hakaret etmiyorum, ya da yaptığımız planı çocuk gibi bozmuyorum.
Ama sız sadece esınızı suclamissiniz esınızin davranısları tabı kı çok yanlış ama bıraz empatı ve anlyıs olursa aranızda cozulemeyecek sorun kalmaz.

Bacım sen hiç buzdolabı nın içine iki koli yumurtayı döktün mü hiçEv taşıyoruz yumurta ları buzdolabının içinde unutmuşuz.Kapısı bantlanmıştı.Götürdüğümüz evde temizlemek için açtım bütün yumurtalar kırılmış ve kapağı açar açmaz yere aktı.Öğleden beri temizliyorum eşimle beraber.Hayatı birlikte paylaşıyorsan boşver çiçeği yemeği

Oo geçmiş olsun ya. Cidden çok kötü olmuş. İnsan bir de ziyan olduğuna üzülüyor öyle durumlarda. Halledebildiniz umarım?

Oo geçmiş olsun ya. Cidden çok kötü olmuş. İnsan bir de ziyan olduğuna üzülüyor öyle durumlarda. Halledebildiniz umarım?
Ziyan olduğuna ayrı üzüldüm basit bir temizlik yapacakken saatlerimizi aldı malesef Ayrıca bir şey diyeyim mi her şey in başı sağlık.Hayatta başına ne gelirse gelsin atlatabilirsin bir şekilde halledersin.Ama sağlığını ksybetmişsen hiçbir şeyin anlamı kalmıyor.Canınızı sıkmayın

Ayrılma konusu açtım hafiften. “İyi ne istiyorsan onu yap.” dedi. Zaten bu mesele açılınca genel tavrı bu. Ama kendisi hiç gündeme getirmez.
Birgün gündeme getirirse ne yapacaksınız? O yarım ağızla söylediğiniz "ayrılma" yı boğazına dizdigi zaman anlarsınız. Sizin gibi tiplere uyuz oluyorum biliyor musun? Madem boşanmak istiyorsun. Cinsel hayatında zorunlu imiş daha adama neyin tatavasini yapıp aba altindan sopa gösteriyorsun?
Delikanlı olan öyle yarım ağızla demez. Tebligatı gönderir.

Bu adam başak burcu mu?

Kendisinin de gündeme getirdiği oldu zaten. Olmadığı kanısına nerden vardınız? Çok fazla çıkmaza girdiğimiz oldu, sonra telafi ettik bir şekilde. Ben son seferde ikaz olarak söyledim. Hakarete devam edeceksen ayrılalım dedim. Ayrılıyoruz gidiyorum kendine iyi bak demedim. İnsanlar boşanmak için evlenmiyor, bu karar alınmadan önce düşünülmesi, konuşulması, tartışmaların çekilmez bir hal alması gerekiyor benim nazarımda.

Cinsellikte de sorunlar var ama çözmeye çalışıyoruz! İçimde çelişkiler yaşadığım için buraya aktardım zaten konuyu.

Ben de sizin gibi böyle empati yapmadan hariçten gazel okuyan tiplere uyuz oluyorum. Hakkımdaki duygularınız da umrumda değil açıkçası.

Gazel okuyan değil bizzat uygulayan biriyim. 5 yıldır çözülmeyen sorunlar konuşarak hallolmadigi kesin. Cinsellik büyük sorun bu bir ikincisi ise adamın tartışma esnasında hakaret etmesi. Bu da kesinlikle kabul edilmez. Bana öyle salak salak konuşma diyecek o lafı ona yediririm. Tartisiyorsa adabiyla tartisssin. Size gelince bu işin sonu belli. Duygularım sizin için umrunuzda olmayabilir siz de benim umrumda değilsiniz. Gerçekler acidir. Tecrübe etmiş biri olarak diyorum ki tartışma adabı olmayan biri ile yol alınmaz. Size Allah yardım etsin.

nasil yorumlarla dolmus burasi ya sok oldum
sizin kocaniz size salak diyor mu?
eger diyorsa bosanin gitsin. Benim hayatimdaki kimse asla bana hakaret edemez, babam kirk seneye varacak anneme bir kere salak dememistir, hayatindaki insank küçümsemek basit bir olay degil.
size kocaniz salak diyip sonra ozur bile diyemiyorsa - hala iliskinize devam ediyorsanız bu "hakaret icin soylemedi, gercekten salagim. ondan kizmadim" demektir

Sizi tanımam etmem, kırıcı bulursanız kusura bakmayın.
Mesajlarınızdan anladığım karşı tarafın genelde hep sizin kendi kurallarınıza ve sınırlarınıza göre hareket etmesi gerektiği, etmediğinde sorun olduğu yönünde.

Hatta cinsellik ile ilgili sorunlarınız da bu otorite baskınızdan ötürü olabilir.

Yani "Ben son seferde ikaz olarak söyledim." "bu lafından hiç hoşlanmadığımı açıkça söylemiştim" "dün de tartışma sırasında aynı lafı tekrar etti"
Şekilde tabirlerden sonra bir gün önce özellikle kavga çıkarmışsınız gibi geldi. "oyununu böldüğüm için sinirlendi. Biraz ilgisiz cevaplar verdi. Tekrar kontrol etmesini rica ettim"

O yattı uyudu da sen niye evde oturdun. Çıkıp bi sinemaya falan gitseydin kendine bir hediye alsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…