Ablam ben dün ordaydım bana neler neler söyledilerZamanla oda geçer hayatım biraz daha dayanman lazım ağrılara..
Acındır olsun oy iste sende bizde olmadı senlen dayanışma yaparız
Nevoşum çok acil tarz bölümğne uçuyorsun neler yapmışlar cadılar varya senle bana canlarına okudum demin
Ablam ben dün ordaydım bana neler neler söyledilerGüya ben çete kurmuşum Sen de benim tarafımdaymışsın Sen onları döver misin
Zamanla oda geçer hayatım biraz daha dayanman lazım ağrılara..
Acındır olsun oy iste sende bizde olmadı senlen dayanışma yaparız
Nevoşum çok acil tarz bölümğne uçuyorsun neler yapmışlar cadılar varya senle bana canlarına okudum demin
İstersen imzamda bulunan linklere senin ameliyatınıda yazayımMoral için oylarınızı bekliyoruz diyebilirim
Yok biz çok ciddiye aldık
Sayın müdürüm ve sayın millian, pıçaklar fayda etmedi, müdürüm 27 olmuş millian yamacıma gelmiş..
Hiç kusura bakmayın farklı bi stratejiye geçip acitasyon yapıcam..
Bugün 2. operasyonumu geçirdim, çok fenayım (cidden kötüyüm:))
Öyle fenayım ki şurda oy artışı görürsem belki çabucak iyileşirim..
22 yi gördükçe daha bi fenalaşıyorum..Haydi kk iyileştirin beni
Tabi bekleriz, hizmette sınır tanımayız
Sen ciddisinben de şaka yapıyorsun oy toplamak için duygu sömürüsü yapıyorsun zannettim
Çok geçmiş olsun
İstersen imzamda bulunan linklere senin ameliyatınıda yazayımMoral için oylarınızı bekliyoruz diyebilirim
Yok biz çok ciddiye aldık
Med geçmiş olsun..demek ESTETİK AMELIYATI oldun haa! KEYFİİİİ bi amelıyattı yani:))
Sen simdi yeterince keyiflisindir..mutluluğu burda arama istersen artık..lütfen!
Med geçmiş olsun..demek ESTETİK AMELIYATI oldun haa! KEYFİİİİ bi amelıyattı yani:))
Sen simdi yeterince keyiflisindir..mutluluğu burda arama istersen artık..lütfen!
Ajitasyona bakın yahu, hatun gitmiş bacaklarından süpürgeyle yağ çektirmiş fenayım diyor
Nevreste oyuna gelme kuzum, 1,5 kilo yağ çekmişler, istihbarat aldım o yağı gezdiğim yerlere dökecekmiş, kayıp kafa göz patlatacakmışım, mağdurum, mağduriyetimi ve bu suikast planını unutmak için oylara ihtiyacım var
Med ikimizinde oylarına göz dikmişBen dışarıyı gözlüyorum sen kafasına çuvalı geçir, yılbaşından sonra bırakırız, soranlara ameliyat sonrası nekahatte deriz
Dostlarım goruyosunuz bana nasıl piskolocik iskence yapılıyor..hem de bu haldeyken..
Karar sizin canım kkdaslarım..mede destek kampanyası baslatcam forum fırum dolasıp
Herkese piçak sallayan med piçak altına mı yatmış
Oh may gaaattttt
Herkese piçak sallayan med piçak altına mı yatmış
Oh may gaaattttt
Aynen öyle olmuş, bize gösterdiği bıçaklar kocamandı ama Med'i minicik bir bıçakla kestiler
Aynen öyle olmuş, bize gösterdiği bıçaklar kocamandı ama Med'i minicik bir bıçakla kestiler
Öpiyimde geçsinArtık bu konuya uğramiycim..Sonuçları gördükçe bi baş dönmesi geliyo bana
Bide varil gibiyim, valla hıncımı sizden çıkarırım
MEDciğim, sen ameliyat mı oldun geneArtık bu konuya uğramiycim..Sonuçları gördükçe bi baş dönmesi geliyo bana
Bide varil gibiyim, valla hıncımı sizden çıkarırım
MEDciğim, sen ameliyat mı oldun geneRahatsız mısın?
O minicik pıçaklar bu sefer şaftımı kaydırdı
Sayın müdürüm iyisin inşallah 29 oyla?
Bişi sorcam, özelden üye üye dolaşıp destek istemek serbest mi? Yapacaklarım tükendi, en son çare bu kaldı
Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım...
Bir an evvel iyi olursun inşallah...
Özel mesajla oy istemek serbest mi bilmiyorum
Nevreste açtı ya konuları ona sormak lazım
Ya da biri seni ispiyonlayana kadar oy iste, seni ispiyonlayan olursa da artık kınarız seni napalım
Nevo güya imzasında olayı dramatize edip bana oy isticekti, kandırıkçı nevo
Tamam senden başlayayım, özel mesajına geliyorum hazır ol
Sağolasın bu arada canım
Mesajıma gel tabii de verdiğim oyu gerimi alcam bu durumda
Mune den alıp sana vercem yani...
Bir tarafta piçak bir tarafta cımbız ama ağır tehdit altındayım şu an
Çalışma arkadaşlarımdan cebren ve hile oy isteyen eli bıçaklı MedGez gez, herkesin özeline mesaj gönder bana oy verin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?