En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    222
  • Anket Kapalı .
Ablam ben dün ordaydım bana neler neler söyledilerGüya ben çete kurmuşumSen de benim tarafımdaymışsınSen onları döver misin

İstersen imzamda bulunan linklere senin ameliyatınıda yazayımMoral için oylarınızı bekliyoruz diyebilirim
Yok biz çok ciddiye aldık

Canımsınız ya
Uyuyup kalmışım gençler..Leyla gibiyim valla.
Nevom imzana link ekleme fikri güzelmiş, hemen faaliyete geçirmeni bekliyorum

1 oy bile artmamışım, deliricim

Med geçmiş olsun..demek ESTETİK AMELIYATI oldun haa! KEYFİİİİ bi amelıyattı yani:))

Sen simdi yeterince keyiflisindir..mutluluğu burda arama istersen artık..lütfen!

Ajitasyona bakın yahu, hatun gitmiş bacaklarından süpürgeyle yağ çektirmiş fenayım diyor

Sen ciddisin ben de şaka yapıyorsun oy toplamak için duygu sömürüsü yapıyorsun zannettim
Çok geçmiş olsun

İstersen imzamda bulunan linklere senin ameliyatınıda yazayımMoral için oylarınızı bekliyoruz diyebilirim
Yok biz çok ciddiye aldık

Nevreste oyuna gelme kuzum, 1,5 kilo yağ çekmişler, istihbarat aldım o yağı gezdiğim yerlere dökecekmiş, kayıp kafa göz patlatacakmışım, mağdurum, mağduriyetimi ve bu suikast planını unutmak için oylara ihtiyacım var

Med geçmiş olsun..demek ESTETİK AMELIYATI oldun haa! KEYFİİİİ bi amelıyattı yani:))

Sen simdi yeterince keyiflisindir..mutluluğu burda arama istersen artık..lütfen!

Med ikimizinde oylarına göz dikmiş Ben dışarıyı gözlüyorum sen kafasına çuvalı geçir, yılbaşından sonra bırakırız, soranlara ameliyat sonrası nekahatte deriz

Dostlarım goruyosunuz bana nasıl piskolocik iskence yapılıyor..hem de bu haldeyken..

Karar sizin canım kkdaslarım..mede destek kampanyası baslatcam forum fırum dolasıp

Herkese piçak sallayan med piçak altına mı yatmış
Oh may gaaattttt

Aynen öyle olmuş, bize gösterdiği bıçaklar kocamandı ama Med'i minicik bir bıçakla kestiler

Artık bu konuya uğramiycim..Sonuçları gördükçe bi baş dönmesi geliyo bana
Bide varil gibiyim, valla hıncımı sizden çıkarırım

Aynen öyle olmuş, bize gösterdiği bıçaklar kocamandı ama Med'i minicik bir bıçakla kestiler

Su testisi su yolunda kırılmış
Bıçak göster tehdit et Allahın sopası değil ama doktorun bıçağı gelsin karizmayı çizsin çok acı
Oysa biz med i delikanlı bilirdik (en delikanlı/dobra kategorisinde oy verdimde kendisine)

Artık bu konuya uğramiycim..Sonuçları gördükçe bi baş dönmesi geliyo bana
Bide varil gibiyim, valla hıncımı sizden çıkarırım
Öpiyimde geçsin

O minicik pıçaklar bu sefer şaftımı kaydırdı

Sayın müdürüm iyisin inşallah 29 oyla?

Bişi sorcam, özelden üye üye dolaşıp destek istemek serbest mi? Yapacaklarım tükendi, en son çare bu kaldı

Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım...
Bir an evvel iyi olursun inşallah...
Özel mesajla oy istemek serbest mi bilmiyorum
Nevreste açtı ya konuları ona sormak lazım
Ya da biri seni ispiyonlayana kadar oy iste, seni ispiyonlayan olursa da artık kınarız seni napalım

Nevo güya imzasında olayı dramatize edip bana oy isticekti, kandırıkçı nevo

Tamam senden başlayayım, özel mesajına geliyorum hazır ol

Sağolasın bu arada canım

Nevo güya imzasında olayı dramatize edip bana oy isticekti, kandırıkçı nevo

Tamam senden başlayayım, özel mesajına geliyorum hazır ol

Sağolasın bu arada canım

Mesajıma gel tabii de verdiğim oyu gerimi alcam bu durumda
Mune den alıp sana vercem yani...
Bir tarafta piçak bir tarafta cımbız ama ağır tehdit altındayım şu an

Çalışma arkadaşlarımdan cebren ve hile oy isteyen eli bıçaklı Med Gez gez, herkesin özeline mesaj gönder bana oy verin diye

Çalışma arkadaşlarımdan cebren ve hile oy isteyen eli bıçaklı Med Gez gez, herkesin özeline mesaj gönder bana oy verin diye

Tamam mudurum..sen bisey yap dedin de ben ne zaman kırdım seni

Bu arada estetik arkadaslarımın albumlerine girme litfen xxs olarak..moral bozuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…