2 oy artmışım sayenizde
mani düzmeye devam edin hele
Önce med,sonra mune
Açılında bi geçelim bee..
Yok bu maniyi beğenmedim
Daha iyisi olmalı dedim
Çakıyla bu iş olmaz
Baltamı da aldım geldim
Gerçi benim birinciliğim en komikte
Millan ordan çok burayı takipte
Maninin sonunu bulamadım
Med bi yardım et hele..
En'ler de yeni bir akım başlatıyoruz, rakipler aşık atılması yapacak, özgün maniler yazacak
Maniyi biz yazıyoruz, millan'ın oyu artıyor, ters tepti bizim strateji
Herkes döktürüyor hünerlerini, sıkı çalışıyoruz bu yıl, Oscar ödüllü artistler gibi geçit yapacağız oylama sonundaMed ve millan başabaş gidiyorlarhaa gayret hanginiz öne geçeceksiniz bakalım
Herkes döktürüyor hünerlerini, sıkı çalışıyoruz bu yıl, Oscar ödüllü artistler gibi geçit yapacağız oylama sonunda
Hanım hazırla tabii kıyafetini, ayakkabı çanta, makyaj vs derken epey koşturmak lazımBu sene çok atarlı geçiyor enler,süprizlere hazırız yani,napsak müdürüm kıyafetleri filan hazırlasakmı ne diyorsunkırmızı halıda lazım şimdi
Hanım hazırla tabii kıyafetini, ayakkabı çanta, makyaj vs derken epey koşturmak lazım
Bizim Holywood oyuncularından neyimiz eksik, sipariş verdim kırmızı halıyı, 1 haftaya kadar teslim edecekler
bu soruyu şimdilik boş bırakıyorum,zamanım artarsa geriye dönüp tekrar bakıcam
Sayın müdürüm ve sayın millian, pıçaklar fayda etmedi, müdürüm 27 olmuş millian yamacıma gelmiş..
Hiç kusura bakmayın farklı bi stratejiye geçip acitasyon yapıcam..
Bugün 2. operasyonumu geçirdim, çok fenayım (cidden kötüyüm:))
Öyle fenayım ki şurda oy artışı görürsem belki çabucak iyileşirim..
22 yi gördükçe daha bi fenalaşıyorum..Haydi kk iyileştirin beni
Tabi bekleriz, hizmette sınır tanımayız
Medim geçmiş olsun,ağrıların vardır senin şimdi kıyamam yaa dayan biraz daha
Millanla başabaş gidiyorsunmüdürüm yedirmez burada oyları
Sen ciddisinAblacım sağolasın,,Var biraz ama geçer..ilkine göre biraz daha sıkıntılı geçirdim hatta paylaştım kızlarla da..
Valla acındırıcam kendimi abla, yapcak bişey yok..Hazır yatmışım pıçak altına, kullanıcam bu durumu lehime
Sen ciddisinben de şaka yapıyorsun oy toplamak için duygu sömürüsü yapıyorsun zannettim
Çok geçmiş olsun
Tabi bu fırsat kaçar mıcanımın içi nevom cidiiyim tabisi :)
Nasıl lehime kullanıyorum ama
Sağol canım
Tabi bu fırsat kaçar mı
Aman Allah korusunÇok ağır bi beyin ameliyatı olduğumu yayalım tüm foruma nevo, altına da bu linki verelim lütfen, destek olacaktır benim kkdaşlarım
Aman Allah korusunBen böyle şaka yapmaktan çok korkarım
Ama emin ol destek olurlar
Ablacım sağolasın,,Var biraz ama geçer..ilkine göre biraz daha sıkıntılı geçirdim hatta paylaştım kızlarla da..
Valla acındırıcam kendimi abla, yapcak bişey yok..Hazır yatmışım pıçak altına, kullanıcam bu durumu lehime
Sen ciddisinben de şaka yapıyorsun oy toplamak için duygu sömürüsü yapıyorsun zannettim
Çok geçmiş olsun
İstersen imzamda bulunan linklere senin ameliyatınıda yazayımHakikaten ben de korkarım..Tövbe estafurlah..Narkozluyum hala saçmalıyorum yav
Neyse estetik candır, biz yine de ameliyatı yayalım, içeriğini söylemek zorunda değiliz
Linki unutmayalım ama
Şaka yapıyorum hee, anlıyonuz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?