En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    222
  • Anket Kapalı .

En'ler de yeni bir akım başlatıyoruz, rakipler aşık atılması yapacak, özgün maniler yazacak
Maniyi biz yazıyoruz, millan'ın oyu artıyor, ters tepti bizim strateji

En'ler de yeni bir akım başlatıyoruz, rakipler aşık atılması yapacak, özgün maniler yazacak
Maniyi biz yazıyoruz, millan'ın oyu artıyor, ters tepti bizim strateji

Ondan pes ettim ben o gün, baktım biz atışıyoruz oylar milliana gidiyor, topla pıçakları cımbızları gidelim diye düşündüm

Bu sene çok atarlı geçiyor enler,süprizlere hazırız yani,napsak müdürüm kıyafetleri filan hazırlasakmı ne diyorsun kırmızı halıda lazım şimdi
Hanım hazırla tabii kıyafetini, ayakkabı çanta, makyaj vs derken epey koşturmak lazım

Bizim Holywood oyuncularından neyimiz eksik, sipariş verdim kırmızı halıyı, 1 haftaya kadar teslim edecekler

Hanım hazırla tabii kıyafetini, ayakkabı çanta, makyaj vs derken epey koşturmak lazım

Bizim Holywood oyuncularından neyimiz eksik, sipariş verdim kırmızı halıyı, 1 haftaya kadar teslim edecekler

Benim modacılar başladı kıyafet işine,conconlu bişiler yapacaklar
Hollywodd halt eder bizim yanımızda salınarak şöle bir yürürüz kırmızı halıda

Sayın müdürüm ve sayın millian, pıçaklar fayda etmedi, müdürüm 27 olmuş millian yamacıma gelmiş..
Hiç kusura bakmayın farklı bi stratejiye geçip acitasyon yapıcam..

Bugün 2. operasyonumu geçirdim, çok fenayım (cidden kötüyüm:))
Öyle fenayım ki şurda oy artışı görürsem belki çabucak iyileşirim..
22 yi gördükçe daha bi fenalaşıyorum..Haydi kk iyileştirin beni

bu soruyu şimdilik boş bırakıyorum,zamanım artarsa geriye dönüp tekrar bakıcam

Tabi bekleriz, hizmette sınır tanımayız

Medim geçmiş olsun,ağrıların vardır senin şimdi kıyamam yaa dayan biraz daha
Millanla başabaş gidiyorsun müdürüm yedirmez burada oyları

Medim geçmiş olsun,ağrıların vardır senin şimdi kıyamam yaa dayan biraz daha
Millanla başabaş gidiyorsun müdürüm yedirmez burada oyları

Ablacım sağolasın,,Var biraz ama geçer..ilkine göre biraz daha sıkıntılı geçirdim hatta paylaştım kızlarla da..

Valla acındırıcam kendimi abla, yapcak bişey yok..Hazır yatmışım pıçak altına, kullanıcam bu durumu lehime

Sen ciddisin ben de şaka yapıyorsun oy toplamak için duygu sömürüsü yapıyorsun zannettim
Çok geçmiş olsun

Aman Allah korusunBen böyle şaka yapmaktan çok korkarım
Ama emin ol destek olurlar

Hakikaten ben de korkarım..Tövbe estafurlah..Narkozluyum hala saçmalıyorum yav

Neyse estetik candır, biz yine de ameliyatı yayalım, içeriğini söylemek zorunda değiliz
Linki unutmayalım ama

Şaka yapıyorum hee, anlıyonuz dimi

Zamanla oda geçer hayatım biraz daha dayanman lazım ağrılara..
Acındır olsun oy iste sende bizde olmadı senlen dayanışma yaparız

Sen ciddisin ben de şaka yapıyorsun oy toplamak için duygu sömürüsü yapıyorsun zannettim
Çok geçmiş olsun

Nevoşum çok acil tarz bölümğne uçuyorsun neler yapmışlar cadılar varya senle bana canlarına okudum demin

İstersen imzamda bulunan linklere senin ameliyatınıda yazayımMoral için oylarınızı bekliyoruz diyebilirim
Yok biz çok ciddiye aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…