- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.931
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar hanım abla sıcak çorba içte için ısınsınBen kaçtım hanımlar iyi akşamlar görüşürüz yemek vakti malum
Dişleri olmadığı için zaten başka birşey yiyemez...İyi akşamlar hanım abla sıcak çorba içte için ısınsın
Bir dahaki hayatımda reenkarne olurken, Ausencia hanım formatında gelmek istiyorum; öyle güçlü öyle ayakları sağlam basan ve bunu yorumlarına yansıtan...
(Dedi ve Fadıl Fıdıllıoğlu olarak reenkarne oldu.)
İyi akşamlar hanım abla sıcak çorba içte için ısınsın
Dişleri olmadığı için zaten başka birşey yiyemez...
Şampanyadan sonra bi işkembe iyi giderdi ablaHavyarımı yerken elimde şampanya kadehim varken mi çorba içecem
Sen fırçaladınmı dişlerini akşamdan
Şampanyadan sonra bi işkembe iyi giderdi abla
Günaydın
Hohlayınca adam deviren cinstenGünaydın fıstık
Bol sarımsaklı demi
Hohlayınca adam deviren cinsten
Ne çok diş muhabbeti dönmüş yine ...
Bu parça benden Mune ye gelsin o zaman
Altin dişli Heyriyeee
Fildir fildir yeriyeee
Neler kaçırıyorsun hemde,nevreste her sabah badana fırçasıyla temizliyor dişlerini
Müdürümün altın dişleri var çıkarıp seviyor onlarda dolar babında
Bendede dolar bazında 2 tene implant var
Bunun için ki bunlara iyi bakıp nevresteye kaptırmamaya gayret ediyoruz satıp köşe olacakmış hatun
Nevoyu biliyorum , çok narin dişleri kulak temizleme çöpü ile temizliyor
Muneyle de beraber yaptırdık kaplamaları tabii ben zenginim 32 sini de yaptırdım , munenn para ön iki dişe yetti
Nevoyu biliyorum , çok narin dişleri kulak temizleme çöpü ile temizliyor
Muneyle de beraber yaptırdık kaplamaları tabii ben zenginim 32 sini de yaptırdım , munenn para ön iki dişe yetti
Emekli kadınım mayışım az doktor bey taksit olmaz mı, 2 tanesi bari altın olsun dedim
Teşekkür ederim Sumakcığım anca görüp yazabildim ama çok teşekkürler :)elvanelvan88