• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    143
  • Anket Kapalı .
Bir dahaki hayatımda reenkarne olurken, Ausencia Ausencia hanım formatında gelmek istiyorum; öyle güçlü öyle ayakları sağlam basan ve bunu yorumlarına yansıtan...

(Dedi ve Fadıl Fıdıllıoğlu olarak reenkarne oldu.)

Sevgili sista :KK200: (cognitivece)

Canım ahretlik:KK200: (Ausca)

:KK70::KK70::KK70:

Ne çok diş muhabbeti dönmüş yine ...
Bu parça benden Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye gelsin o zaman :KK3::KK3:

Altin dişli Heyriyeee
Fildir fildir yeriyeee :KK6:

Neler kaçırıyorsun hemde,nevreste her sabah badana fırçasıyla temizliyor dişlerini :KK70:
Müdürümün altın dişleri var çıkarıp seviyor onlarda dolar babında :KK70::KK70:
Bendede dolar bazında 2 tene implant var :KK70:
Bunun için ki bunlara iyi bakıp nevresteye kaptırmamaya gayret ediyoruz satıp köşe olacakmış hatun :KK70::KK70:

Neler kaçırıyorsun hemde,nevreste her sabah badana fırçasıyla temizliyor dişlerini :KK70:
Müdürümün altın dişleri var çıkarıp seviyor onlarda dolar babında :KK70::KK70:
Bendede dolar bazında 2 tene implant var :KK70:
Bunun için ki bunlara iyi bakıp nevresteye kaptırmamaya gayret ediyoruz satıp köşe olacakmış hatun :KK70::KK70:

Nevoyu biliyorum , çok narin dişleri kulak temizleme çöpü ile temizliyor :confused:

Muneyle de beraber yaptırdık kaplamaları tabii ben zenginim 32 sini de yaptırdım , munenn para ön iki dişe yetti :KK70:

Nevoyu biliyorum , çok narin dişleri kulak temizleme çöpü ile temizliyor :confused:

Muneyle de beraber yaptırdık kaplamaları tabii ben zenginim 32 sini de yaptırdım , munenn para ön iki dişe yetti :KK70:

Kulak çöpü diyor ama kesin fırçadır o fırça :KK45:
Sende bizdensin yani :KK70:

Emekli kadınım mayışım az doktor bey taksit olmaz mı, 2 tanesi bari altın olsun dedim :KK70:

Back