Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar hanım abla sıcak çorba içte için ısınsınBen kaçtım hanımlar iyi akşamlar görüşürüz yemek vakti malum![]()
![]()
Dişleri olmadığı için zaten başka birşey yiyemez...İyi akşamlar hanım abla sıcak çorba içte için ısınsın![]()
Bir dahaki hayatımda reenkarne olurken,Ausencia hanım formatında gelmek istiyorum; öyle güçlü öyle ayakları sağlam basan ve bunu yorumlarına yansıtan...
(Dedi ve Fadıl Fıdıllıoğlu olarak reenkarne oldu.)
İyi akşamlar hanım abla sıcak çorba içte için ısınsın![]()
Dişleri olmadığı için zaten başka birşey yiyemez...![]()
Şampanyadan sonra bi işkembe iyi giderdi ablaHavyarımı yerken elimde şampanya kadehim varken mi çorba içecem
Sen fırçaladınmı dişlerini akşamdan![]()
Şampanyadan sonra bi işkembe iyi giderdi abla
Günaydın![]()
Hohlayınca adam deviren cinstenGünaydın fıstık
Bol sarımsaklı demi![]()
Ne çok diş muhabbeti dönmüş yine ...
Bu parça bendenMune ye gelsin o zaman
Altin dişli Heyriyeee
Fildir fildir yeriyeee
Neler kaçırıyorsun hemde,nevreste her sabah badana fırçasıyla temizliyor dişlerini
Müdürümün altın dişleri var çıkarıp seviyor onlarda dolar babında
Bendede dolar bazında 2 tene implant var
Bunun için ki bunlara iyi bakıp nevresteye kaptırmamaya gayret ediyoruz satıp köşe olacakmış hatun![]()
Nevoyu biliyorum , çok narin dişleri kulak temizleme çöpü ile temizliyor
Muneyle de beraber yaptırdık kaplamaları tabii ben zenginim 32 sini de yaptırdım , munenn para ön iki dişe yetti![]()
Nevoyu biliyorum , çok narin dişleri kulak temizleme çöpü ile temizliyor
Muneyle de beraber yaptırdık kaplamaları tabii ben zenginim 32 sini de yaptırdım , munenn para ön iki dişe yetti![]()
Emekli kadınım mayışım az doktor bey taksit olmaz mı, 2 tanesi bari altın olsun dedim![]()
Teşekkür ederim Sumakcığım anca görüp yazabildim ama çok teşekkürler :)elvanelvan88![]()