• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    222
  • Anket Kapalı .
2 oy artmışım sayenizde
mani düzmeye devam edin hele
Önce med,sonra mune
Açılında bi geçelim bee..

Yok bu maniyi beğenmedim
Daha iyisi olmalı dedim
Çakıyla bu iş olmaz
Baltamı da aldım geldim

Gerçi benim birinciliğim en komikte
Millan ordan çok burayı takipte
Maninin sonunu bulamadım
Med bi yardım et hele..

En'ler de yeni bir akım başlatıyoruz, rakipler aşık atılması yapacak, özgün maniler yazacak:KK70::KK70:
Maniyi biz yazıyoruz, millan'ın oyu artıyor, ters tepti bizim strateji:KK70::KK70:

En'ler de yeni bir akım başlatıyoruz, rakipler aşık atılması yapacak, özgün maniler yazacak:KK70::KK70:
Maniyi biz yazıyoruz, millan'ın oyu artıyor, ters tepti bizim strateji:KK70::KK70:

Ondan pes ettim ben o gün, baktım biz atışıyoruz oylar milliana gidiyor, topla pıçakları cımbızları gidelim diye düşündüm :70:

Med ve millan başabaş gidiyorlar :KK76::KK76: haa gayret hanginiz öne geçeceksiniz bakalım :KK19:
Herkes döktürüyor hünerlerini, sıkı çalışıyoruz bu yıl, Oscar ödüllü artistler gibi geçit yapacağız oylama sonunda
pembe-smiley-hareketli-resim-0070.gif

Bu sene çok atarlı geçiyor enler,süprizlere hazırız yani,napsak müdürüm kıyafetleri filan hazırlasakmı ne diyorsun :KK53: kırmızı halıda lazım şimdi :KK70:
Hanım hazırla tabii kıyafetini, ayakkabı çanta, makyaj vs derken epey koşturmak lazım:KK70:

Bizim Holywood oyuncularından neyimiz eksik, sipariş verdim kırmızı halıyı, 1 haftaya kadar teslim edecekler:KK59:

Hanım hazırla tabii kıyafetini, ayakkabı çanta, makyaj vs derken epey koşturmak lazım:KK70:

Bizim Holywood oyuncularından neyimiz eksik, sipariş verdim kırmızı halıyı, 1 haftaya kadar teslim edecekler:KK59:

Benim modacılar başladı kıyafet işine,conconlu bişiler yapacaklar :KK70:
Hollywodd halt eder bizim yanımızda :KK53: salınarak şöle bir yürürüz kırmızı halıda :D:D

Sayın müdürüm ve sayın millian, pıçaklar fayda etmedi, müdürüm 27 olmuş millian yamacıma gelmiş..
Hiç kusura bakmayın farklı bi stratejiye geçip acitasyon yapıcam..

Bugün 2. operasyonumu geçirdim, çok fenayım (cidden kötüyüm:))
Öyle fenayım ki şurda oy artışı görürsem belki çabucak iyileşirim..
22 yi gördükçe daha bi fenalaşıyorum..Haydi kk iyileştirin beni:KK43::KK45::KK45:

bu soruyu şimdilik boş bırakıyorum,zamanım artarsa geriye dönüp tekrar bakıcam:KK45:

Tabi bekleriz, hizmette sınır tanımayız:KK45:

Sayın müdürüm ve sayın millian, pıçaklar fayda etmedi, müdürüm 27 olmuş millian yamacıma gelmiş..
Hiç kusura bakmayın farklı bi stratejiye geçip acitasyon yapıcam..

Bugün 2. operasyonumu geçirdim, çok fenayım (cidden kötüyüm:))
Öyle fenayım ki şurda oy artışı görürsem belki çabucak iyileşirim..
22 yi gördükçe daha bi fenalaşıyorum..Haydi kk iyileştirin beni:KK43::KK45::KK45:

Tabi bekleriz, hizmette sınır tanımayız:KK45:

Medim geçmiş olsun,ağrıların vardır senin şimdi kıyamam yaa dayan biraz daha :KK74::KK74:
Millanla başabaş gidiyorsun :rolleyes::rolleyes: müdürüm yedirmez burada oyları :confused:

Medim geçmiş olsun,ağrıların vardır senin şimdi kıyamam yaa dayan biraz daha :KK74::KK74:
Millanla başabaş gidiyorsun :rolleyes::rolleyes: müdürüm yedirmez burada oyları :confused:

Ablacım sağolasın,,Var biraz ama geçer..ilkine göre biraz daha sıkıntılı geçirdim hatta paylaştım kızlarla da..

Valla acındırıcam kendimi abla, yapcak bişey yok..Hazır yatmışım pıçak altına, kullanıcam bu durumu lehime :70:

Ablacım sağolasın,,Var biraz ama geçer..ilkine göre biraz daha sıkıntılı geçirdim hatta paylaştım kızlarla da..

Valla acındırıcam kendimi abla, yapcak bişey yok..Hazır yatmışım pıçak altına, kullanıcam bu durumu lehime :KK70:
Sen ciddisin o_Oben de şaka yapıyorsun oy toplamak için duygu sömürüsü yapıyorsun zannettim:rolleyes:
Çok geçmiş olsun :KK60:

Aman Allah korusun:cry:Ben böyle şaka yapmaktan çok korkarım :KK19:
Ama emin ol destek olurlar:rolleyes:

Hakikaten ben de korkarım..Tövbe estafurlah..Narkozluyum hala saçmalıyorum yavo_O:-)

Neyse estetik candır, biz yine de ameliyatı yayalım, içeriğini söylemek zorunda değiliz :70:
Linki unutmayalım ama:KK14:

Şaka yapıyorum hee, anlıyonuz dimio_O

Valla acındırıcam kendimi abla, yapcak bişey yok..Hazır yatmışım pıçak altına, kullanıcam bu durumu lehime :KK70:

Zamanla oda geçer hayatım biraz daha dayanman lazım ağrılara..
Acındır olsun oy iste sende bizde olmadı senlen dayanışma yaparız :KK74:

Sen ciddisin o_Oben de şaka yapıyorsun oy toplamak için duygu sömürüsü yapıyorsun zannettim:rolleyes:
Çok geçmiş olsun :KK60:

Nevoşum çok acil tarz bölümğne uçuyorsun neler yapmışlar cadılar varya senle bana canlarına okudum demin :rolleyes::rolleyes:

Hakikaten ben de korkarım..Tövbe estafurlah..Narkozluyum hala saçmalıyorum yavo_O:-)

Neyse estetik candır, biz yine de ameliyatı yayalım, içeriğini söylemek zorunda değiliz :KK70:
Linki unutmayalım ama:KK14:

Şaka yapıyorum hee, anlıyonuz dimio_O
İstersen imzamda bulunan linklere senin ameliyatınıda yazayımo_OMoral için oylarınızı bekliyoruz diyebilirim:KK70::KK70:
Yok biz çok ciddiye aldık:KK70:

Back