• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    222
  • Anket Kapalı .
Zamanla oda geçer hayatım biraz daha dayanman lazım ağrılara..
Acındır olsun oy iste sende bizde olmadı senlen dayanışma yaparız :KK74:

Nevoşum çok acil tarz bölümğne uçuyorsun neler yapmışlar cadılar varya senle bana canlarına okudum demin :rolleyes::rolleyes:
Ablam ben dün ordaydım bana neler neler söylediler:KK42:Güya ben çete kurmuşum:KK47:Sen de benim tarafımdaymışsın:KK12::rolleyes:Sen onları döver misin:63:

Zamanla oda geçer hayatım biraz daha dayanman lazım ağrılara..
Acındır olsun oy iste sende bizde olmadı senlen dayanışma yaparız :KK74:

Nevoşum çok acil tarz bölümğne uçuyorsun neler yapmışlar cadılar varya senle bana canlarına okudum demin :rolleyes::rolleyes:

İstersen imzamda bulunan linklere senin ameliyatınıda yazayımo_OMoral için oylarınızı bekliyoruz diyebilirim:KK70::KK70:
Yok biz çok ciddiye aldık:KK70:

Canımsınız ya :KK74:
Uyuyup kalmışım gençler..Leyla gibiyim valla.
Nevom imzana link ekleme fikri güzelmiş, hemen faaliyete geçirmeni bekliyorum:KK45:

1 oy bile artmamışım, deliricim:KK34:

Med geçmiş olsun..demek ESTETİK AMELIYATI oldun haa! KEYFİİİİ bi amelıyattı yani:))

Sen simdi yeterince keyiflisindir..mutluluğu burda arama istersen artık..lütfen!

Sayın müdürüm ve sayın millian, pıçaklar fayda etmedi, müdürüm 27 olmuş millian yamacıma gelmiş..
Hiç kusura bakmayın farklı bi stratejiye geçip acitasyon yapıcam..

Bugün 2. operasyonumu geçirdim, çok fenayım (cidden kötüyüm:))
Öyle fenayım ki şurda oy artışı görürsem belki çabucak iyileşirim..
22 yi gördükçe daha bi fenalaşıyorum..Haydi kk iyileştirin beni:KK43::KK45::KK45:

Tabi bekleriz, hizmette sınır tanımayız:KK45:

Ajitasyona bakın yahu, hatun gitmiş bacaklarından süpürgeyle yağ çektirmiş fenayım diyor:KK70:

Sen ciddisin o_Oben de şaka yapıyorsun oy toplamak için duygu sömürüsü yapıyorsun zannettim:rolleyes:
Çok geçmiş olsun :KK60:

İstersen imzamda bulunan linklere senin ameliyatınıda yazayımo_OMoral için oylarınızı bekliyoruz diyebilirim:KK70::KK70:
Yok biz çok ciddiye aldık:KK70:

Nevreste oyuna gelme kuzum, 1,5 kilo yağ çekmişler, istihbarat aldım o yağı gezdiğim yerlere dökecekmiş, kayıp kafa göz patlatacakmışım, mağdurum, mağduriyetimi ve bu suikast planını unutmak için oylara ihtiyacım var:KK70:

Med geçmiş olsun..demek ESTETİK AMELIYATI oldun haa! KEYFİİİİ bi amelıyattı yani:))

Sen simdi yeterince keyiflisindir..mutluluğu burda arama istersen artık..lütfen!

Med ikimizinde oylarına göz dikmiş:KK14: Ben dışarıyı gözlüyorum sen kafasına çuvalı geçir, yılbaşından sonra bırakırız, soranlara ameliyat sonrası nekahatte deriz:KK70:

Ajitasyona bakın yahu, hatun gitmiş bacaklarından süpürgeyle yağ çektirmiş fenayım diyor:KK70:

Nevreste oyuna gelme kuzum, 1,5 kilo yağ çekmişler, istihbarat aldım o yağı gezdiğim yerlere dökecekmiş, kayıp kafa göz patlatacakmışım, mağdurum, mağduriyetimi ve bu suikast planını unutmak için oylara ihtiyacım var:KK70:

Med ikimizinde oylarına göz dikmiş:KK14: Ben dışarıyı gözlüyorum sen kafasına çuvalı geçir, yılbaşından sonra bırakırız, soranlara ameliyat sonrası nekahatte deriz:KK70:

Dostlarım goruyosunuz bana nasıl piskolocik iskence yapılıyor..hem de bu haldeyken..

Karar sizin canım kkdaslarım..mede destek kampanyası baslatcam forum fırum dolasıp :KK70::KK70:

Herkese piçak sallayan med piçak altına mı yatmış:KK70:
Oh may gaaattttt:rolleyes:

:KK70::KK70::KK70: Aynen öyle olmuş, bize gösterdiği bıçaklar kocamandı ama Med'i minicik bir bıçakla kestiler:KK59:

Artık bu konuya uğramiycim..Sonuçları gördükçe bi baş dönmesi geliyo bana:KK14:
Bide varil gibiyim, valla hıncımı sizden çıkarırım :70:

:KK70::KK70::KK70: Aynen öyle olmuş, bize gösterdiği bıçaklar kocamandı ama Med'i minicik bir bıçakla kestiler:KK59:

Su testisi su yolunda kırılmış:KK70::KK70::KK70:
Bıçak göster tehdit et Allahın sopası değil ama doktorun bıçağı gelsin karizmayı çizsin çok acı:KK70:
Oysa biz med i delikanlı bilirdik (en delikanlı/dobra kategorisinde oy verdimde kendisine:KK70:)

Artık bu konuya uğramiycim..Sonuçları gördükçe bi baş dönmesi geliyo bana:KK14:
Bide varil gibiyim, valla hıncımı sizden çıkarırım :KK70:
Öpiyimde geçsin:KK60:

O minicik pıçaklar bu sefer şaftımı kaydırdı:KK61:

Sayın müdürüm iyisin inşallah 29 oyla?

Bişi sorcam, özelden üye üye dolaşıp destek istemek serbest mi? Yapacaklarım tükendi, en son çare bu kaldı :70::KK14:

O minicik pıçaklar bu sefer şaftımı kaydırdı:KK61:

Sayın müdürüm iyisin inşallah 29 oyla?

Bişi sorcam, özelden üye üye dolaşıp destek istemek serbest mi? Yapacaklarım tükendi, en son çare bu kaldı :KK70::KK14:

Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım...
Bir an evvel iyi olursun inşallah...
Özel mesajla oy istemek serbest mi bilmiyorum:KK70:
Nevreste açtı ya konuları ona sormak lazım:KK48:
Ya da biri seni ispiyonlayana kadar oy iste, seni ispiyonlayan olursa da artık kınarız seni napalım:KK70:

Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım...
Bir an evvel iyi olursun inşallah...
Özel mesajla oy istemek serbest mi bilmiyorum:KK70:
Nevreste açtı ya konuları ona sormak lazım:KK48:
Ya da biri seni ispiyonlayana kadar oy iste, seni ispiyonlayan olursa da artık kınarız seni napalım:KK70:

Nevo güya imzasında olayı dramatize edip bana oy isticekti, kandırıkçı nevo:63:

Tamam senden başlayayım, özel mesajına geliyorum hazır ol :70:

Sağolasın bu arada canım:KK60:

Nevo güya imzasında olayı dramatize edip bana oy isticekti, kandırıkçı nevo:63:

Tamam senden başlayayım, özel mesajına geliyorum hazır ol :KK70:

Sağolasın bu arada canım:KK60:

Mesajıma gel tabii de verdiğim oyu gerimi alcam bu durumda:KK70:
Mune den alıp sana vercem yani...
Bir tarafta piçak bir tarafta cımbız ama ağır tehdit altındayım şu an:KK70:

Çalışma arkadaşlarımdan cebren ve hile oy isteyen eli bıçaklı Med:KK70: Gez gez, herkesin özeline mesaj gönder bana oy verin diye :KK70::KK70:

Çalışma arkadaşlarımdan cebren ve hile oy isteyen eli bıçaklı Med:KK70: Gez gez, herkesin özeline mesaj gönder bana oy verin diye :KK70::KK70:

Tamam mudurum..sen bisey yap dedin de ben ne zaman kırdım seni :70:

Bu arada estetik arkadaslarımın albumlerine girme litfen xxs olarak..moral bozuyosun :63:

Back