• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    222
  • Anket Kapalı .
Niye küstün? millan bile oylarını yükseltmiş:KK70:Sen daha burda küstüm deyip trip yap:KK70::KK70:
KK'ye niye küsüyorsun, canım KK yorum yapanı nasılda görüp oyluyorlar:D

Hayır aşağı kadar inmiyorlar ki..Ortalarda görüyorlar seni, aha diyorlar bizim müdür basıyorlar oyu..Aşağı inseler görecekler çizgili M'yi :70:

1 gün kala opereyşın düzenlersem görürsünüz siz:KK14:

Ben dünya barışı için çalışacam!

Tüm hanımlara erkek hızmetcı tutacaam!

Hanımlarda kaş,bıyık,bacak tüm kılların kökünü kurutacam!

Bugun ne gıysem derdine son verecem!

Vuran ayakkabı,dar pantolon,taşan bel sorunlarına çare olacam!

Med 5 oy birden almışsın..eşi dostu mu araya soktun,sizin köye haber mi saldın ne ettin..yakma bizi son dakka:)

Med 5 oy birden almışsın..eşi dostu mu araya soktun,sizin köye haber mi saldın ne ettin..yakma bizi son dakka:)

Oylarımı mı sayıyon sen benim, gözün mü var:KK4:
Size dedim, estetiktaşlarım var, faldaşlarım var, bit pazardaşlarım var, kızdırmayın beni didim..

Şaka şaka valla kimseyi araya sokmadım, özel genel tüm mesajlarım taranabilir:KK75:

Ama bir devreye sokarsam değil 5 oy 35 oy artarım haberiniz ola :70:

Allah var hakikaten iyi yorumcusun :KK60:..millianı geçeyim bari :KK70:
Ayyy utandırıyorsunuz beni alttan tire M:KK23: bakalım bu sene ki oylamalarda kimler En olacak:KK14: İnşaallah her kategoride farklı kişiler En olur, öylesi daha zevkli oluyor, ya şaka bir yana da bu yıl 7-8 kategoriye aday yapmış üyeler beni, Allah hepsinden razı olsun sağolsunlar ama seneye Allah o günleri görmeyi nasip ederse en fazla 1-2 kategori de olsam yeter diye ricacı olacağım herkese.
Böyle ciddi ciddi utanıyorum, mahçup oluyorum, topiği açıyorlar yine ben:KK14:

Ayyy utandırıyorsunuz beni alttan tire M:KK23: bakalım bu sene ki oylamalarda kimler En olacak:KK14: İnşaallah her kategoride farklı kişiler En olur, öylesi daha zevkli oluyor, ya şaka bir yana da bu yıl 7-8 kategoriye aday yapmış üyeler beni, Allah hepsinden razı olsun sağolsunlar ama seneye Allah o günleri görmeyi nasip ederse en fazla 1-2 kategori de olsam yeter diye ricacı olacağım herkese.
Böyle ciddi ciddi utanıyorum, mahçup oluyorum, topiği açıyorlar yine ben:KK14:

Müdürüm istersen burada sana oy verenleri bana yönlendirebilirsin :KK70:

Kategorilerde ismimi görmek beni de mutlu ediyor..ilk sene burda, 2. sene en şair ruhlu üyede :KK57::KK53: en olmuştum..
bu sene de en marifetli aşçıçıda olmayı planlamıştım ama nasip değilmiş:KK14:

Med e bak beni hiç saymıyor..

Alooo orda bı tane de 29 oy alan vatandaş var..

Med 28
millan 29
Mune 30

Son gün burun farkıyla yenmeyı düşünüyorum..durun hele..

Su oylamada bi bitmedi..buranın yolunu bildirimlerden arayıp buluyorum:)

Back