En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    222
  • Anket Kapalı .
Ben de ATTRAENTE'yi aday göstermiştim ama listedekilere bakınca kararsızlığa düştüm.
"Hakikaten bu üyenin de güzel yorumları var" dediğim çok kişi var listede. Kendi adayıma oy verdim affınıza sığınarak

Bak yine artmısm..iste bunlar hep pıçak mudurum sana oy verenleri de bi zahmet cımbızınla tehdit etsen

MissCherryBlosom nerde yorumunu görsem hep güzel şeyler yazıyo sanki..Gerçi bende öleyim hep geleceğe umutla bakan herşey çik iyi çik gizil diyen biriyim..

Hahahhaha..muneyle basabaşsın..bende ensenizdeki nefes..

Valla milo çok pis bozuluyorum, bozulmayı bırak bileniyorum mune ve sana..Hele bide gelip buraya "oyum,muneye, milliana" diye yazanlara uçan tekme atasım geliyor..Pıçak gösteriyorum hala oylar size

Bilgece potadan azcık çıktı siz kadar fena gelmiyo gözüme şuan

Ben oyumu kıme verdım acaba..dır muneye ıse geri alıp senle kapışalım..ama sen buyuk atak yapmışsın..arapatı gibi..bizi geccen sanırım..arkandan su dokup el sallarız artık..

Ben oyumu kıme verdım acaba..dır muneye ıse geri alıp senle kapışalım..ama sen buyuk atak yapmışsın..arapatı gibi..bizi geccen sanırım..arkandan su dokup el sallarız artık..

Dün gece hepiniz uyurken atağımı yaptım ben, pıçaklarım uleyn size oy verenleri dedim..Oyları kaptım

Geçen sene değil ondan önceki sene göğüslemiştim bu kategoride ipi..Ama itiraf ediyorum çok samimi gördüğüm arkadaşlarımdan destek istemiştim(en pıçaksızından)

Şaka bi yana kim hakediyorsa o alsın..Mesela ben

Öyle bı konustunki oyumu geri cekıp sana verecem..beni bile ıkna ettin..muneyi kandır..ben kolay lokmayım..

Öyle bı konustunki oyumu geri cekıp sana verecem..beni bile ıkna ettin..muneyi kandır..ben kolay lokmayım..

O değil ben munenin yorumlarını çok severim..Konuları kapatırken bi maniler bi şiirler
Sana da epey gülüyorum..Şu kartvizit olayını kaçırmışım ama, müsait olduğunda özelden bi fısıldarsan merakta kalmam

Aklımda kalsa valla alnıma yapıştırıp gezerim o mesajımı..ben neee bılım mune ona bayılacak..herkes bana ıstek yapacak..

Şuan mesaj buydu dıye buraya yazsam..
Aamaaan bunun neresi komik olur..cunku beklentı yukseldı..allahtan hatırlamıyorum :))

Ahhhaha
Bi yorumuna çok gülmüştüm senin bdvde..Ama bak ben de onu hatırlamıyorum şu an..Yaş ilerledikçe iyice balık hafızalı oldum artık.

... veee ofiş med'e verdiği oyu usulca geri çeker kendime verecem ben en iyi benim, en mikemmel benim, saksı değilim ben

Oyum medcezire
Baktım anketler havada kapısıyor hemen kullanayım dedim es geçmek görmezden gelmez olmaz. Hayırlı ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…