Hahahhaha..muneyle basabaşsın..bende ensenizdeki nefes..Vay canına pıçaklarımın adını anmam bile yükselmeme sebep olmuş
Dur bide göstereyim
Eki Görüntüle 1323553 Eki Görüntüle 1323554 Eki Görüntüle 1323555
Bana değil de başkasına oy verenler seçip beğenip alsın
Hahahhaha..muneyle basabaşsın..bende ensenizdeki nefes..
Ben oyumu kıme verdım acaba..dır muneye ıse geri alıp senle kapışalım..ama sen buyuk atak yapmışsın..arapatı gibi..bizi geccen sanırım..arkandan su dokup el sallarız artık..Valla milo çok pis bozuluyorum, bozulmayı bırak bileniyorum mune ve sana..Hele bide gelip buraya "oyum,muneye, milliana" diye yazanlara uçan tekme atasım geliyor..Pıçak gösteriyorum hala oylar size
Bilgece potadan azcık çıktı siz kadar fena gelmiyo gözüme şuan
Ben oyumu kıme verdım acaba..dır muneye ıse geri alıp senle kapışalım..ama sen buyuk atak yapmışsın..arapatı gibi..bizi geccen sanırım..arkandan su dokup el sallarız artık..
Tuuuh office e vermişim oyumu..sen mıtınge devam et ozaman..bak bılegının hakkıyla ıpı goğuslıcen
Öyle bı konustunki oyumu geri cekıp sana verecem..beni bile ıkna ettin..muneyi kandır..ben kolay lokmayım..Dün gece hepiniz uyurken atağımı yaptım ben, pıçaklarım uleyn size oy verenleri dedim..Oyları kaptım
Geçen sene değil ondan önceki sene göğüslemiştim bu kategoride ipi..Ama itiraf ediyorum çok samimi gördüğüm arkadaşlarımdan destek istemiştim(en pıçaksızından)
Şaka bi yana kim hakediyorsa o alsın..Mesela ben
Öyle bı konustunki oyumu geri cekıp sana verecem..beni bile ıkna ettin..muneyi kandır..ben kolay lokmayım..
Aklımda kalsa valla alnıma yapıştırıp gezerim o mesajımı..ben neee bılım mune ona bayılacak..herkes bana ıstek yapacak..O değil ben munenin yorumlarını çok severim..Konuları kapatırken bi maniler bi şiirler
Sana da epey gülüyorum..Şu kartvizit olayını kaçırmışım ama, müsait olduğunda özelden bi fısıldarsan merakta kalmam
Aklımda kalsa valla alnıma yapıştırıp gezerim o mesajımı..ben neee bılım mune ona bayılacak..herkes bana ıstek yapacak..
Şuan mesaj buydu dıye buraya yazsam..
Aamaaan bunun neresi komik olur..cunku beklentı yukseldı..allahtan hatırlamıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?