En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    222
  • Anket Kapalı .
... veee ofiş med'e verdiği oyu usulca geri çeker kendime verecem ben en iyi benim, en mikemmel benim, saksı değilim ben
Innın nı nııııııın..tak tak..tak tak..tak tak (kalp sesi) kk da yıne gerginlik!!

... veee ofiş med'e verdiği oyu usulca geri çeker kendime verecem ben en iyi benim, en mikemmel benim, saksı değilim ben

Ve med usulca pıçağı ofişin sırtından sokup böğründen çıkarır....

Oyum medcezire
Baktım anketler havada kapısıyor hemen kullanayım dedim es geçmek görmezden gelmez olmaz. Hayırlı ola

Çok teşekkür ederim : )

Medcezir halkın vicdan duygusunu kabartıyor şuan..oylar mede yağmaya başladı yıne

Vicdan duygusu değil o, pıçaklarımın getirisi
Vereyim dedim işte bitane de sana

Ve med usulca pıçağı ofişin sırtından sokup böğründen çıkarır....

Çok teşekkür ederim : )

Vicdan duygusu değil o, pıçaklarımın getirisi
Vereyim dedim işte bitane de sana
Yaa med bu sayfada espiri yapıp gelen musteriyi kendı tarafına çeken kebapcı gıbısın..kapıda beklıyon bııyruun bıyruuuuuuun..

parkbyull bana oy ver aşkım.. eylul2807 bacının elinden tut..yoksa şike var diye ortalığı ayağa kaldırcam..bızım burdakı çöp konteynırında oy pusulası buldum cunku!

pıçakta ideal koca adayı gibin, 1.80 boyunda, iri ve saruşun aslında ben bir kaç üyelik daha alıp onların oylarını da sana vereyim diyorum :tırım tırım tırsan üye şeysi:

Valla süper olur, hadi çalış bana ofişim

Yaa med bu sayfada espiri yapıp gelen musteriyi kendı tarafına çeken kebapcı gıbısın..kapıda beklıyon bııyruun bıyruuuuuuun..

iki saattir wcye bile gitmedim geleni kaçırmayayım diye..Gözüm konunun ve senin üzerinde millian..Arada bir de munenin

Muhtemelen bu yorumumdan sonra Med beni piçaklayacak ama napiyiimmm
Mune kadar güzel yazan birine daha dek gelmedim forumda

Bu yıl tek adaylığım ama olsun güzel bir kategoriye girmişim.
Kim aday gösterdiyse teşekkür ederim.Bana oy verdiğin için sana da çok teşekkür ederim chess.

Benim için de seçmek zor oldu.Bu isimlere ilaveten beğendiğim başka üyeler var.
Mesela ilk aklıma gelenler dejavu_one,Dilay80 ve EBRU72...

Son zamanlarda okuduğum her yorumuyla aynı fikirde olduğum "office" e gitsin oyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…