- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
Innın nı nııııııın..tak tak..tak tak..tak tak (kalp sesi) kk da yıne gerginlik!!... veee ofiş med'e verdiği oyu usulca geri çekerkendime verecem ben en iyi benim, en mikemmel benim, saksı değilim ben
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Innın nı nııııııın..tak tak..tak tak..tak tak (kalp sesi) kk da yıne gerginlik!!... veee ofiş med'e verdiği oyu usulca geri çekerkendime verecem ben en iyi benim, en mikemmel benim, saksı değilim ben
![]()
... veee ofiş med'e verdiği oyu usulca geri çekerkendime verecem ben en iyi benim, en mikemmel benim, saksı değilim ben
![]()
Oyum medcezire
Baktım anketler havada kapısıyor hemen kullanayım dedim es geçmek görmezden gelmez olmaz. Hayırlı ola
Medcezir halkın vicdan duygusunu kabartıyor şuan..oylar mede yağmaya başladı yıne
Ve med usulca pıçağı ofişin sırtından sokup böğründen çıkarır....
Yaa med bu sayfada espiri yapıp gelen musteriyi kendı tarafına çeken kebapcı gıbısın..kapıda beklıyon bııyruun bıyruuuuuuun..Ve med usulca pıçağı ofişin sırtından sokup böğründen çıkarır....
Çok teşekkür ederim : )
Vicdan duygusu değil o, pıçaklarımın getirisi
Vereyim dedim işte bitane de sana![]()
pıçakta ideal koca adayı gibin, 1.80 boyunda, iri ve saruşunaslında ben bir kaç üyelik daha alıp onların oylarını da sana vereyim diyorum :tırım tırım tırsan üye şeysi:
Yaa med bu sayfada espiri yapıp gelen musteriyi kendı tarafına çeken kebapcı gıbısın..kapıda beklıyon bııyruun bıyruuuuuuun..
Muhtemelen bu yorumumdan sonra Med beni piçaklayacak ama napiyiimmm
Mune kadar güzel yazan birine daha dek gelmedim forumda![]()
Neyse buna da şükür piçaklamadın en azından
Neyse buna da şükür piçaklamadın en azından![]()
Burda göstermedim ama yüreğimden pıçakladım seni, hissetmedin mi![]()