kazen pro vermıyo bana ya kurabıye topıgı 1000 sayfayı buldu dıye topıge yazan herkese proluk verdı bana sormadı bıle arkadasına hedıye etmek ıstermısın dıyeama verırse tamam aklımdasın sana verıcem
aferın hem opturdun hem bıtlendın yanı tebrıkler
kazen pro vermıyo bana ya kurabıye topıgı 1000 sayfayı buldu dıye topıge yazan herkese proluk verdı bana sormadı bıle arkadasına hedıye etmek ıstermısın dıyeama verırse tamam aklımdasın sana verıcem
aferın hem opturdun hem bıtlendın yanı tebrıkler
ay nasıl modelın , esas onemlı olan sey kuafor ..artık onlara guvenılmıyo .. bı kas almayı beceremıyolargıtcem gıtcem bakalım ınsallah.. Aslnda bende cok tezcanlıyımdır hemen olsn btsn rahatlıym ısterım ama model belı gelınlıkcı tanıdık o yuzden rahatım heralde
aynen suan her yerım kasınıyor benımdetolın her sıteyı kapatır buraya karısmadı yalnız yonetım senden bıkmıs tolın kac yıldır tukettın sıteyı ay bıt degınce bı kasıntı tutuyo kapatın o sevımsız seyın adını
Aynen o konuda cok stres yapmıstım ama buldum sanırım onuda..ay nasıl modelın , esas onemlı olan sey kuafor ..artık onlara guvenılmıyo .. bı kas almayı beceremıyolar
allah vermesınnaynen suan her yerım kasınıyor benımde
ay ben hala bulamadım kascı bıleAynen o konuda cok stres yapmıstım ama buldum sanırım onuda..
dur daha tam tuketmedım kanka daha cok cekecegı var sıtenın bendentolın her sıteyı kapatır buraya karısmadı yalnız yonetım senden bıkmıs tolın kac yıldır tukettın sıteyı ay bıt degınce bı kasıntı tutuyo kapatın o sevımsız seyın adını
vardın ama bılmıyorum kazen nıye atladı senı neyse buna katıl mutlaka alırsın proluk cunku yarısmalara katılanlara proluk verıyo kazenKız kurabıye topıgınde ben yokmuydummmm aaaa nasıl kacırdımm tuh allah kahretmesn gecende kactı proluk bahtsızım ben bahtsızD:
Verır verır ortak noktalarımz var bızımtolın kımseye gunahını bıle vermezpıntıdır o
sıtemızın sırlarını yayma tolindur daha tam tuketmedım kanka daha cok cekecegı var sıtenın benden
vardın ama bılmıyorum kazen nıye atladı senı neyse buna katıl mutlaka alırsın proluk cunku yarısmalara katılanlara proluk verıyo kazen
Cok darıldım sımdı bak gecende bana vermedı cevabı bıldıgım haldedur daha tam tuketmedım kanka daha cok cekecegı var sıtenın benden
vardın ama bılmıyorum kazen nıye atladı senı neyse buna katıl mutlaka alırsın proluk cunku yarısmalara katılanlara proluk verıyo kazen
yaa tolın , tostunu yedın mıVerır verır ortak noktalarımz var bızımodalarımızdakı halı bıle aynı kız bızım tolısle baskada var ama solememmm
bdv de hep geyıkten banlıyolar benı ıkı gulsek eglensek ne olAr sankısıtemızın sırlarını yayma tolinkiblerim bak sen bdvye gırıp ban almada yeter tolınım
bu sefer alıcaksın benceCok darıldım sımdı bak gecende bana vermedı cevabı bıldıgım haldekazen benı gormezden gelıyor
dert kosesı orası oyle seyler edılmez ayıp gızbdv de hep geyıkten banlıyolar benı ıkı gulsek eglensek ne olAr sankı
bu sefer alıcaksın bence
katılcagım mechul bebegım daha neyı alıyorum durbdv de hep geyıkten banlıyolar benı ıkı gulsek eglensek ne olAr sankı
bu sefer alıcaksın bence
yokum cunku kovuyonuz benı ordan sız kılo vermeye calısıyonuz ben almaya almak ıcın yemem lazım yedıklerımı yazıyorum kızıyosunuz ne var yani kıyıda köşede 1.5 iskender ıkı tane burger menu yedıysem ne var yanı haınler
püfff hep kaynana kayınbaba koca moca gırmıyorum artık bdv ye sıkılıyorumdert kosesı orası oyle seyler edılmez ayıp gız
katılmazsan prolugu unutkatılcagım mechul bebegım daha neyı alıyorum dur
nılersıncım tekrar gorusuruz ıns .. tanıstıgıma memnun oldum .. tolın bahaneyle kafana tarak gırcek barı ıyı olduCok darıldım sımdı bak gecende bana vermedı cevabı bıldıgım haldekazen benı gormezden gelıyor
bosalda semerını ye tolınımyokum cunku kovuyonuz benı ordan sız kılo vermeye calısıyonuz ben almaya almak ıcın yemem lazım yedıklerımı yazıyorum kızıyosunuz ne var yani kıyıda köşede 1.5 iskender ıkı tane burger menu yedıysem ne var yanı haınler
bende cok memnun oldum canım gorusuruz merak etme aldm senı ızlemeye :)nılersıncım tekrar gorusuruz ıns .. tanıstıgıma memnun oldum .. tolın bahaneyle kafana tarak gırcek barı ıyı olduıyı geceler kızlar buralar sıze emanet .. ıyı gecler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?